یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
گاهی اوقات فشار زندگی انقد زیاد میشه که دوست داری فریاد بزنی، گریه کنی، خدا خدا کنی. فایده نداره...! قانون جذب چیز دیگه ای میگه: تو باید حالت خوب باشه تا بتونی اتفاقهای خوب رو به سمتت جذب کنی. گاهی باید تو اوج فشار بیخیال بشی، خودتو رها کنی، فارغ از تمام دغدغه ها!! تا بتونی خودتو واسه دقایقی؛ ساعتی مهمون کنی به شادی و خنده تا اتفاقات خوب رو جذب کنی. یادت نره صرفا با شاد بودن هم اتفاقی نمیفته. باید در عین شاد بودن هم صبور باشی هم پرتلاش
خداحفظتون کنه.. معلومه که خیلی کاربلد هستین. دعاگوتون هستم مشکلات آدمها رو حل میکنید. سپاسگزاریم
💠🌀⭕️ 🔷🔹 🌀 ⭕️l
🔷 🔹
خودت را رها کن، ذهنت را، روانت را، خاطراتت را... خالی کن خودت را از فکر روزهای آسان یا سختی که پیش رو داری، چالشهای جدیدی که با آنها مواجهی، آزمونهای ساده یا پیچیدهای که داری و تمام نگرانیهای ریز و درشتی که در صندوقچهی افکارت تلنبار کردهای. رها باش از دغدغهی اتفاقات تلخی که هنوز نیفتادهاند و به احتمال زیاد، هرگز هم نخواهند افتاد. بالآخره روزهای سخت هم میگذرند، چالشها را پشت سر میگذاری، آزمونها به نتیجههای متوسط یا مطلوب میرسند و فقط این نگرانیهای تو هستند که بیثمر، یقهی آرامشت را چسبیدهاند و به لحظاتت برچسب تلخ بیقراری میزنند. رها باش... همینطور که با طمأنینه و آرامش، تلاشت را برای رسیدن به بهترین نتایج میکنی و برای مشکلاتت دنبال راه حل میگردی، فراموش نکن که بالآخره تمام میشود و تو باید آرام و صبور باشی. نگرانی و اضطراب، نه تنها همه چیز را بدتر میکند که تو را هم آشفتهتر و شکستهتر و غمگینتر... 🔹 🔷
سلام و درود، شب شما هم بخیر چه زیباست که پشت هر سخنتون یه نکته خوب بهمون یاد آوری میکنید🌸
آرزو می کنم بخندی و سازِ دلت همیشه کوک باشد آرزو می کنم تمامِ اتفاقات خوبی که می خواهی ،برایت بیفتند و سرتاسرِ مسیرِ زندگی ات پر از آدم های خوب باشد آدم های خوبی که تو را دوست دارند و کنارشان به آرامش می رسی آرزو می کنم هیچ زمانی غصه ها راه ورودی به دلت نداشته باشند ، هرگز نا امید نشوی و شکست ، همیشه مقدمه ای برای پیروزی ات باشد آرزو می کنم خوشبخت باشی و زودتر از چیزی که فکرش را می کنی به تمامِ آرزوهایت برسی ...
اره بافریاد زدن گریه یکم حالت خوب میشه مرسی همچنین شما
از خدا خواستم آرامش را به تو هدیه دهد، زودتر از آنی که بیاندیشی و ندانی بزرگترین ثروت آدمی، راحتیِ خیال است.
از خدا خواستم دست هایت را بگیرد و بگذارد همانجایی که به آن تعلق داری تا ترس ها دلتنگی ها سد راه شادی هایت نشود.از خدا خواستم در اوج سختی ها گرفتار قضاوت های نادرست و بیجا نشوی که نگرش اشتباه،افکار غلط دیدنِ زیبایی های زندگی را برایت مشکل می سازد.
از خدا خواستم اراده ای قوی در دلت به راه بیندازد که با هر دشمنی درگیرِ جنگِ باطلِ آدم هایی نشوی که خودشان هم نمیدانند از این زندگی چه ها میخواهند.
قهرمان زندگی خودت باشی و خانهٔ دلت را آنجایی بنا کنی که ارزش ثانیه به ثانیه نگاه ها گذشت ها و دوست داشتن های نابت را بدانند.
من همیشه احساس خوشحالی می کنم ، میدانید چرا ؟ زیرا هیچ چیزی از هیچ کسی توقع ندارم! توقعات همیشه آزاردهنده هستند... زندگی کوتاه است ؛ بنابراین به آن عشق بورزید. شاد باشید و لبخند بزنید.
فقط برای خودتان زندگی کنید . و قبل از اینکه سخن بگویید ، گوش بسپارید . قبل از اینکه بنویسید ، فکر کنید . قبل از اینکه خرج کنید ، بدست آورید . قبل از اینکه دعا کنید ، ببخشید . قبل از اینکه آزار رسانید ، احساس کنید . قبل از اینکه نفرت بورزید ، عاشق باشید . قبل از اینکه جبران کنید ، تلاش کنید .