تموم بیمارستان پر شده بوده از جیغ دختری که بخاطر شیمی درمانی نمیذاشت موهاشو کوتاه کنن میگفت عشقم موی بلند دوست داره🖤🖤🖤🍭 ی خورده اعصاب ندارم کاری نکنید بحثمون بشه که اونوقت دهنتون صافه بااحترام😁😁🍭خانم معلم آیندم هر کی سوالی درباره دانشگاه فرهنگیان داره پاسخ گو هستم😉🍭 راستی آبنبات مخصوص منه دست نزن مرسی اه🤨😒🍭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، وزارت راه و شهرسازی اعلام کرد: متقاضیان دریافت این تسهیلات از طریق ارسال پیامک به سرشماره 300073640 ثبت نام اولیه را انجام داده و سپس باید در زمانبندی اعلامی در سامانه وزارت راه و شهرسازی به آدرس ثبت نام کنند.
نزول میدونی چجوریه؟؟ یعنی سود و ماه به ماه ازت میگیرن سر یه تاریخ مقرر اصل پول و ازت میگیرن .اینم دقیییییقا همونه .با این تفاوت که پول واریز میشه به حساب صاحبخونه فکر کنم و در آخر صاحبخونه باید پول و برگردونه به بانک و شما تا اون تاریخ سود بانک و میریزید .
اگه اینجوری باشه ک خیلی مزخرفه..گفتم اینا همینجوری به کسی پول نمیدن...
مطمئنم باش یه همچین چیزیه .اینا بخاطر سه میلیون وام ازدواج پنج سال پیش چندتا ضامن و چک و .... ازما گرفتن بعد بیان پنجاه شصت میلیون بدن و..... حالا همینجوری بخاطر سود بالای بانک ها میگفتن ربا س الآن دیگه قطعا رباس