2777
2789

لایک 🍭

تموم بیمارستان پر شده بوده از جیغ دختری که بخاطر شیمی درمانی نمیذاشت موهاشو کوتاه کنن میگفت عشقم موی بلند دوست داره🖤🖤🖤🍭        ی خورده اعصاب ندارم کاری نکنید بحثمون بشه که اونوقت دهنتون صافه بااحترام😁😁🍭     خانم معلم آیندم هر کی سوالی درباره دانشگاه فرهنگیان داره پاسخ گو هستم😉🍭   راستی آبنبات مخصوص منه دست نزن مرسی اه🤨😒🍭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، وزارت راه و شهرسازی اعلام کرد:  متقاضیان دریافت این تسهیلات از طریق ارسال پیامک به  سرشماره  300073640 ثبت نام اولیه را انجام داده و سپس باید در زمان‌بندی اعلامی در سامانه وزارت راه و شهرسازی به آدرس    ثبت نام کنند.

اما سقفش تهران ۵۰ تومنه و سود ماهیانه (دقت بفرمائید سود ماهیانه نه قسط) ۳۰۰ تومن...یعنی واقعا ارزش ن ...

یعنی سودو باید قسطی بدیم؟؟؟ بعد اصل پولو چطور پس میگیرن؟؟؟؟

نزول میدونی چجوریه؟؟ یعنی سود و ماه به ماه ازت میگیرن سر یه تاریخ مقرر اصل پول و ازت میگیرن .اینم دقیییییقا همونه .با این تفاوت که پول واریز میشه به حساب صاحبخونه فکر کنم و در آخر صاحبخونه باید پول و برگردونه به بانک و شما تا اون تاریخ سود بانک و می‌ریزید .

البته من اینطوری شنیدم 

وزن فعلی ۷۴ هدف اول۶۸ وزن هدف نهایی ۶۲برای 

نزول میدونی چجوریه؟؟ یعنی سود و ماه به ماه ازت میگیرن سر یه تاریخ مقرر اصل پول و ازت میگیرن .اینم دق ...

اگه اینجوری باشه ک خیلی مزخرفه..گفتم اینا همینجوری به کسی پول نمیدن...

اگه اینجوری باشه ک خیلی مزخرفه..گفتم اینا همینجوری به کسی پول نمیدن...

مطمئنم باش یه همچین چیزیه .اینا بخاطر سه میلیون وام ازدواج پنج سال پیش چندتا ضامن و چک و .... ازما گرفتن بعد بیان پنجاه شصت میلیون بدن و..... حالا همینجوری بخاطر سود بالای بانک ها میگفتن ربا س الآن دیگه قطعا رباس

وزن فعلی ۷۴ هدف اول۶۸ وزن هدف نهایی ۶۲برای 

به نیت ازدواج موفقم یه صلوات بفرست.ممنونم

من برا خونه دار شدنت فرستادم

الهی به حق محمد و آل محمد خدا فرج مولا و سرورمان را برساند که دنیا بوی بدی به خود گرفته..الهم عجل لولیک الفرج