2777
2789

از صبح حالم بده به خاطر کارایی که همسرم باهام میکنه و من فقط دارم میمیرم وسط این دوراهی

دیگه ظهر زدم به سیم آخر به بابام گفتم بچه ها و مامان رو چندساعت ببر بیرون میخوام تنها باشم

دیگه طفلی پدرم با یک غم غصه ای توی صورتش بچه رو بغل کرد با مامانم رفتن بیرون

یکساعت بعدش برگشتن داشتم بلند بلند گریه میکردم

پسرام اومدن تو اتاق یکم من رو نگاه کردن رفتن بیرون

حالا پسر کوچیکم کلا یکم خنثی البته ۳سالشه

ولی پسربزرگم چندبار هعی اومد هعیی نگاهم کرد از آخر اومد دستام گرفت 

گفت مامانی باز باباجون(همسرم) اذیتت کرده داری گریه میکنی😭

گفتم ن مامان اهنگش غمگین بود گریه میکردم

بغلم کرد گفت دیگه گریه نکن باشه

گفتم ای کاش هیچوقت تو و هرمان نبودین

با خیال راحت میگرفتم این گوشه میمردم

فقط خدا میدونه بخاطر شما دوتا وروجک که بعد رفتن من تنها میشین زنده ام

طفلی پسرک من هنوز ۴سالشه که داره زیر این‌ غصه ها له میشه😭😭😭

خدایااا دیگهه کم اوردم

من‌‌آدم‌صبوریم ولی دیگه کمممم اوردم

به دادم برس

دیگه چجوری التماست کنم؟؟بس نیست😭😭😭😭😭

خدایاشکرت بابت وجود پسرام💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فکرمیکردم بچه دومو بیارم شوهرم خیلی دوستم داره🙁🙁🤦‍♀️🙁🤦‍♀️

بیاواین پخش وپلا را تو جمعش کن😞                                     دوریت داره بدمیسوزونه توکمش کن😭🙏

انشالله مشکلتون حل بشه عزیزم.ناراحت نباش امیدت دوتادسته گلایی که داری باشه که خدابهت داده 

بیاواین پخش وپلا را تو جمعش کن😞                                     دوریت داره بدمیسوزونه توکمش کن😭🙏

همسرت چی شده مگه؟؟

الهی عزیزم اون طفل معصوما ک گناهی ندارن بچه های بیچاره این وسط عذاب هم میکشن

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍

اه اه

عذاب وجدان به بچه چه سودی واست داره؟ میدونی اون بچه تا آخر عمر با حس گناه بزرگ میشه؟ 

عزیزم اگه اونا هم نبودن شما عرضه نداشتی یه گوشه بمیری !!! پس ذهن بچه رو خراب نکن

خیلی حرف بدی زدی به بچه‌هات...یعنی چی کاش وحود نداشتین؟ اون موقع که تصمیم گرفتی این دوتا طفل معصوم رو بیاری تو این دنیا باید فکر همه چی رو میکردی..نه اینکه الان بو این سن کمشون احساس گناه بهشون بدی که همه چی به خاطر اوناست

اینو بهش نگوووو دختر 

برو بغلش کن بگو اگه نبودی من مرده بودم

خدا میدونی چقد الان ناراحته بچت

نمیدونم دلیل ناراحتیت باشوهرت چیه عزیزم

ولی وقتی اینجوری خودت بزن بیرون حالتت تغییرپیداکنه

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.