2777
2789

مشاغل ازاد میشه اگه تامین اجتماعیی منظورته

۱۲درصد

۱۴درصد و 

۱۸درصد

این درصد حقوق که تامین اجتماعی تعیین کرده تو این مقدار واریز میکنی

من ۱۴ درصد گرفتم ۶ماه اول سال ۱۶۰۰ حساب ریختم 

میتونی ماهانه بریزی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جونم؟

من قبلا شاغل بودم و یه مدتی سابقه بیمه دارم الان بخاطر بچه دیگه نمیرم سرکار، میخواستم بقیه بیمه رو خودم بریزم از طریق بیمه زنان خانه دار،بعدا بازنشسته بشم

مشاغل ازاد میشه اگه تامین اجتماعیی منظورته ۱۲درصد ۱۴درصد و  ۱۸درصد این درصد حقوق که تامین ا ...

نرخ مشاغل آزاد از مبلغی که برای زنان خانه دار میریزن بیشتره میترسم نتونم پرداخت کنم، میخوام ببینم کسی از این بیمه استفاده میکنه ببینم چجوریه

نرخ مشاغل آزاد از مبلغی که برای زنان خانه دار میریزن بیشتره میترسم نتونم پرداخت کنم، میخوام ببینم کس ...

همونه فقط تبلیغ ش فرق داره

من اداره بیمه بودم یه بنر زده بود زنان خانه دار میتونن با روزی ۶هزار تومن  خودتون بیمه...

خوب میشه ماهی ۱۸۰هزار تومن منم همین مقدار میدم 

فقط واسه حذب لقمه میپیچونن

همونه فقط تبلیغ ش فرق داره من اداره بیمه بودم یه بنر زده بود زنان خانه دار میتونن با روزی ۶هزار توم ...

خب پس مبلغش خیلی نمیشه ، اینجوری که خوبه اگه قوانین تا چندسال دیگه عوض نشه

خب پس مبلغش خیلی نمیشه ، اینجوری که خوبه اگه قوانین تا چندسال دیگه عوض نشه

خیلی وقته همینه ولی خوب هرسال چون حقوق زیاد میشه مبلغ بیمه زیاد میشه

مثلا من پارسال ۱۴۰ بود امسال شده ۱۸۰

چند سالته؟؟؟

31

بس بریزی حساب خیلی خوبه

اگه مشکل مالی نداری...بریز حساب الان ۱۸۰ پول پفک و ادامس نیست....واسه اینده ۵۵ و۶۰ سال بشه یه حقوق ثابت داریم و راحت

البته بگم‌من از دفترچه بیمه ش استفاده نکردم چون از مال همسرم استفاده میکنم

بخاطر دفترچه ۴۰هزار تومن میگیرن

بس بریزی حساب خیلی خوبه اگه مشکل مالی نداری....واسه اینده ۵۵ و۶۰ سال بشه یه حقوق ثابت داریم و راحت ...

چه خوب، منم از طرف همسرم بیمه هستم ، مرسی از راهنماییت، آخه فکر میکردم پونصد به بالا باشه وگرنه تا الان اقدام میکردم یه سال جلو می افتادم

چه خوب، منم از طرف همسرم بیمه هستم ، مرسی از راهنماییت، آخه فکر میکردم پونصد به بالا باشه وگرنه تا ا ...

نه بابا فردا برو از فردا برات حساب میکنن...

من خودم ۶ماه انتخاب کردم توام بستگی به درامد ماهانه یا دوماه یکبار سه ماه دست خودته

کار انچنانی نداره مدارک شناسنامه و کارت ملی ت ببر مدرک تحصیلی داره خوبه

دفعات بعد میتونی اینترنتی کارت راه بندازی