2777
2789
عنوان

قطعی اینستا🤔

79 بازدید | 15 پست

بچه ها اینستا که میدونم کار نمیکنه برا خیلیا ظاهرا

ولی وی_پی ان هاتون چی؟ وی_پی ان من که یهو از کار افتاد

باز چی شده که از کار انداختنش؟

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 

حوصلشون سر رفته

انگولک میکنن مبادا مردم لذتی ببرن و مرتکب حرام بشن

👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدا کنه برای همیشه پاک بشه اینستااا 

نهنگ یونس را نخورد....کارد اسماعیل را نکشت....آتش ابراهیم را نسوزاند....دریا موسی را غرق نکرد....آری اگر او بخواهد همه چیز ممکن است....ناامیدنباش❤ کار درست رو خدا میکنه که با هیشکی حرف نمیزنه🥀.
وی پی  ان  من تا عصر کار میکرد ک🤷🏻‍♀️

برا منم تا ۶ اینا خوب بود الان دیگه کانکت نمیشه

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 
خدا کنه برای همیشه پاک بشه اینستااا 

چرا🤔

من دیروز حذفش‌کردم 

فکر کنم دوری منو طاقت نیاورد خخخخخ

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
من دیروز حذفش‌کردم  فکر کنم دوری منو طاقت نیاورد خخخخخ

پس تقصیره توئه😂😂

مال منم تا همون حدودا بود صب کن برم نگاش کنم😁

برو برو

مال منم تا همون حدودا بود صب کن برم نگاش کنم😁

جلل الخالق وصل شد😨

خداروشکر😂😂😂😂🤦🏻‍♀️

اینستا هم خوب شد😁😂

چرا🤔

برای همه چی اول شوهرا که ٢۴ ساعت تو اینستااا هستن

نهنگ یونس را نخورد....کارد اسماعیل را نکشت....آتش ابراهیم را نسوزاند....دریا موسی را غرق نکرد....آری اگر او بخواهد همه چیز ممکن است....ناامیدنباش❤ کار درست رو خدا میکنه که با هیشکی حرف نمیزنه🥀.