2777
2789
عنوان

بچه ها خواهشای لحظه بیاین واجبه

51 بازدید | 11 پست

من رشتم تجربی هستش اما استعدادم تو این رشته معمولیه اما بین درسا عربیم خیلی خوبه طوری که موقع دبیرستان بالاترین نمرات کلاس و حتی مدرسه رو من میگرفتم و تو کنکورم عربی رو رتبه بالایی زدم ، حالا سوالم اینه اگه بخوام تو دانشگاه عربی بخونم حتما باید تغییر رشته بدم یا کنکور انسانی ؟راه دیگه ای نداره که بتونم عربی بخونم ،درضمن اگه بخوام خصوصی عربی تدریس کنم باید حتما مدرک دانشگاهی داشته باشم ؟ممنون میشم کمکم کنید 

برا اینکه دبیر عربی بشید باید از انسانی برید وقتی عربیتون خوبه خب کنکور انسانی بدید ک ب نفعتونه

برا کنکور انسانی باید بقیه درسای انسانی رو هم بخونم میخواستم بدونم همین طوری راهی نداره مثلا دانشگاه پیام نور اینا ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا کنکور انسانی باید بقیه درسای انسانی رو هم بخونم میخواستم بدونم همین طوری راهی نداره مثلا دانشگاه ...

فکر نمیکنم ارزششو داشته باشه اصن پیام نور درس بخونید

ی زحمتی میخواید بکشید که مطمئنا مهارتشو دارید و میتونید توش بهترین باشید

ی تلاش کنید دانشگاه خوب بخونید بهتره

شما خودتون بخواید برید کلاس عربی میرید پیش کسی که پیام‌نور خونده یا پیش کسی که روزانه دانشگاه خوب خونده؟

زهرا طاهری
فکر نمیکنم ارزششو داشته باشه اصن پیام نور درس بخونید ی زحمتی میخواید بکشید که مطمئنا مهارتشو دارید ...

نمیدونم والا ، ولی اونی رو انتخاب میکنم که هوش تدریسی و علمیه بالاتری داره 

نمیدونم والا ، ولی اونی رو انتخاب میکنم که هوش تدریسی و علمیه بالاتری داره 

آره خب ولی زمانی هوش تدریسی و علمی کسی معلوم میشه ک سابقه کار داشته باشه

وقتی تازه میخواید شروع ب کار کنید ک سابقه تدریس ندارید پس تحصیلاتتون ملاک انتخابتون میشه

زهرا طاهری