2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر میرزایی قبلا بیمارستان علوی بود ولی الان دیگه نمیره خودش تو حکیمان نور هم هست 

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
لازک با لیزیک چ فرقی داره؟ تبریزی نیستم ببخشید از کنجکاوی اومدم

فرقشون تو چگونگی باز شدن قرنیه و دسترسی به لایه دروتی قرنیه است .اگه قرنیه نازکتر باشه لازکو انجام میدن .وشنیدم میگن بهتر از لیزیکه .

راضی هستی از عملت؟

شرمنده دیر ج میدم بله خیلی خوب بود کلا ۷ نفر از فامیلامون پیشش عمل کردن همگی راضین

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
فرقشون تو چگونگی باز شدن قرنیه و دسترسی به لایه دروتی قرنیه است .اگه قرنیه نازکتر باشه لازکو انجام م ...

آهان من تقریبا  دوسال پیش prk کردم....لازک و نمی‌دونستم چجوره...

ممنون....

ایشالله ب خیری باشه موفق باشی عزیزم

" آن گاه که دوست داری همواره کسی بیادت باشد....بیاد من باش که من همیشه بیاد توأم "   بقره آیه 152