2777
2789
عنوان

واقعا جنس نر موجود عجیبیه

617 بازدید | 24 پست

دوستان من از یکی خوش میاد که اونم گفته منو میخواد اینا 

ولی تو محازی رفتم پیگیرش شدم دیذم همه دخترا فالوو کرده دخترا وقتی براش کام میزارن استیکر😍 میذاره تازه چن تاهم دوست محازی داشت که طی تحقیقاتی فهمیدوم دوتاش متاهل بودن مهجبه اینا 

یکیشم مجرد بود تقریبا همسن خودم که بقول دختر ققط دوست اجتماعین 

بنظرتون میشه رو همچین مردی ادعای مسخرش اطمینان کرد؟؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر خودت میشع؟

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

دوتاش متاهل بودن... محجبه اینا

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

دروغغ میگه عین سگگگگگ باور نکنیا 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
جواب سوالت واضحه گلم نیازی به پرسش نیست

چندوقتته عزیزم؟ 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔