2777
2789
باردارم. هفته 6 خونریزی کردم . گفتن 5 هفته ای و جنین دیده نمیشه احتمال بارداری پوچ. علایم بارداری مثل تکرر ادرار و تنگی نفس از بین رفت و درد و سنگینی سینه کمتر شد. با شیاف بعد یک هفته خونریزی قطع شد. دوباره تکرار ادرار و سنگینی سینه برگشت. هفته دیگر سونو و تیتر بتا دارم. نمی دونم این چه وضعی هست ، چه آینده ای در انتظارمه؟ تو رحمم چی داره میگذره؟ در ضمن دکتر گفت 80 درصد سقط ،20 درصد می مونه. و بتا دو سه روز قبل خونریزی 1289 بود.
منم بارداری پوچ داشتم گلم نگران نباش.سقط کردم بعدش کورتاز شدم.4 ماه بعدش دوباره بارداروالان یه دخمل 3 سال ونیمه دارم.
خدایا مواظب دخترام(هونیا و هانا) و شوهر مهربانم و خودم باش.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم علایمم کم کم قطع شد.فک کنم 8 هفته بودم.لکه بینی داشتم وبعدشم خونریزی ویه مقدار دفع کردم بقیه شم کورتازشدم.
خدایا مواظب دخترام(هونیا و هانا) و شوهر مهربانم و خودم باش.
چرا اینقدر درگیر علائمی شما اولا۶هفته زود بوده من ۷هفته ام بودم سونو گفت هیچی معلوم نیست اخر ۸معلوم شد خیلیا اولش لک بینی دارن ولی بعدش با شیاف خوب میشن بچه منم یک هفته کوچیکتر از سن بارداریم بود توکل بخدا کن چیزی نشده هنوز که

سلام دوستای مهربونم...بچه های زیادی تو نی نی سایت هستن که دلشون میخواد مادر بشن ومادر خطاب بشن..با دل پاکتون براشون 5صلوات بفرستین..شاید نفس یکی از ما درحقشون اجابت بشه وهمین روزها با ازمایش مثبت اشک شوق تو چهرشون جاری بشه...انشاالله

والا من کلی ویار داشتم یموقع کم یموقع زیاد یموقع قط میشد ول کن بابا علاعم که سلامتی رو نشون نمیده

سلام دوستای مهربونم...بچه های زیادی تو نی نی سایت هستن که دلشون میخواد مادر بشن ومادر خطاب بشن..با دل پاکتون براشون 5صلوات بفرستین..شاید نفس یکی از ما درحقشون اجابت بشه وهمین روزها با ازمایش مثبت اشک شوق تو چهرشون جاری بشه...انشاالله

عزیزم انشاا .. هر چی صلاح برات پیش بیاد تو گروه مامانایی که ما بودیم تو حاملگیمون دو تاشون تا ماه سه پریود میشدن در حد لک بینی و بعضا خونریزی ولی شکر خدا بچشون صحیح و سلامت اومد بغلشون هر چه خواست خدا باشه همون میشه بسپر به خدا
*خداوندا سپاس فراوان بابت همه چیز*