2777
2789
عنوان

مجاب کردن طرف برای ادامه تحصیل

70 بازدید | 8 پست

بچهاسلام.

ادامه تحصیل یکی از فاکتورای خیلی مهم برام بوده همیشه.درحدیکه میگم اگه وضع مالی همسرایندم خوب بود خب کارنکنم ایرادی نداره ولی تحصیلمو حتماااتاهرکحاخواستم ادامش بدم.

چرا خیلی از مردا و پسرا مخالفن اخه؟

بنظرتون چجوری و با چه استدلالی میشه طرفو مجاب کرد برای مخالفت نکردن؟

اینم بگم که درنوردحق تحصبل و فلان ک ازشروط ضمن عقده باخبرم.ولی اخه فرض کنین این شرطه دکرشدو محضری شد.بعد طرف دوباره نظرشو تغییر داد ک ن من نمیخام بری دانشگا یا مثلا واس ارشد بخونیو...تواین موقعیت نمیشه ادم بره دادگاه و ابروریزی کنه واس اون شرطی ک ذکرشده که😐نمیشه هم جداشد بخاطر ادامه تحصیل(درصورتیکه طرف بقیه معیارهارو درحد معقول و بالاترداشته باشه)

🌿سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش🌿

انقد رو مخش راه بری تا راضی بشه

برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که می‌بینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آن‌ها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی درباره‌ی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آن‌ها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس با کسی باش به خواسته های تو احترام بذاره و بال پروازت بشه،نه کسی که جلو پیشرفتت رو میگیره،به نظر من کسی که مخالف ادامه تحصیل زن بشه میترسه که نتونه دیگه زنش رو کنترل کنه،چون هرچقدر تحصیلات بره بالا تر ادم اگاه تر میشه،ادمی که بخواد زنش رو تحت سلطه بگیره نمیتونه زندگی خوبی بسازه براش،منکه ادامه تحصیل جزو اصلی ترین شروط ازدواجمه.

حالا مال ما ادامه تحصیل داده چیشده وقتی کار نیست

اخه یسریا درس خوندن رو دوست دارن،بخاطر علاقه ادامه میدن،بعد کار درسته خیلی کمه اما از بین دونفر با شرایط یکسان و مهارت یکسان،کسی انتخاب میشه که دکتری داشته باشه نه دیپلم،ولی در کل بحث علاقه‌س.

حالا مال ما ادامه تحصیل داده چیشده وقتی کار نیست

ن منظورم به مرد نیست.زنِ.کلا خودم درسو کتاب دفتر دستکو دوسدارم حتی اگه نخام کارکنم😂😂

عجیبه معمولا مردا دوس دارم خانومشون تحصیل کرده باشه

چرا طرف ما اینطوریه پس.همه تریپ غیرت برمیدارن.جالبیش اینجاس شوهره موافق باشه پدرشوهره یا مادرشوهره دس ب سرش میکنن و توگوشش  میخونن باز