2777
2789
خب ما اهل ریسک نیستیم حتی همین جمع ۷ نفره هم ممکنه یکی ناقل باشه از کجا معلوم

جمع کوچیک کافیه فاصله رو رعایت کنن و ماسک داشته باشن

مگه آدمهایی که سرکار میرن چیکار میکنن

شوهر من در یک اتاق ۳ در۴ با ۴نفر دیگه هم اتاق هست سرکار....

ربطی به لباس خوب پوشیدن نداره نداره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جمع کوچیک کافیه فاصله رو رعایت کنن و ماسک داشته باشن مگه آدمهایی که سرکار میرن چیکار میکنن شوهر من ...

توی دانشگاه ما هم داخل یه اتاق توی بخش اداری فقط ۵ نفر بودن و کسی وهرد نمیشد همین ۵ نفر همشون باهم کرونا گرفتن الانم وضعشون وخیمه

توی دانشگاه ما هم داخل یه اتاق توی بخش اداری فقط ۵ نفر بودن و کسی وهرد نمیشد همین ۵ نفر همشون باهم ک ...

خوب....الان همه کارشون رو تعطیل کردن؟ مردم مجبورن در همه دنیا با رعایت زندگی کنند 

تا وقتی واکسن بیاد اوضاع همینه

باید رعایت کنیم که مبتلا نشیم ولی درهرحال تا واکسن نیاد اوضاع همینه نمیشه که زندگی نکرد کار نکرد که میشه

یه محضر که عموما جای بزرگ هست کافیه در و پنجره ها باز باشه فاصله هم میشه رعایت کرد

لزومی به اینه نه تلخی نیست

فعلا همینه حالا هیج کس سرکار نمیره

عموم اینهایی که گرفتن در حدی شلوغ و پر رفت وآمد بودن

خوب....الان همه کارشون رو تعطیل کردن؟ مردم مجبورن در همه دنیا با رعایت زندگی کنند  تا وقتی واک ...

نه اینایی که من میگم اتقاقا هیچکس رفت و آمد نداشت در بسته بود و یه شکاف ریز داشت دانشجوها از پشت همون شکاف کارشون میگفتن

شکافه هم پلاستیک روش بود

نه اینایی که من میگم اتقاقا هیچکس رفت و آمد نداشت در بسته بود و یه شکاف ریز داشت دانشجوها از پشت همو ...

خوب حالا ملت دیگه زندگی نکنن؟ کار نکنن؟ دختر پسر عقد میکنن مادر پدر و خواهر برادر هم نباشن اصلا ؟ خوب منم بودم نمیپسندیدم اینطوری  

اگه هم واقعا در این موقع خواهر شوهر و اینطوری باشه حتما میرم د حد توانم رعایت میکنم فاصله باشه

جایی که میرم حتما در و پنجره باز میگذارم هوا جریان داشته باشه ....ولی اینطور که ملت هیچ جا نرن سرکار نرن حتی مادر پدر نبینن رو نمیشه 

مراسم نگرفتن که لزومی باشه اینقدر تلخ برخورد کنیم باهاشون

خوب حالا ملت دیگه زندگی نکنن؟ کار نکنن؟ دختر پسر عقد میکنن مادر پدر و خواهر برادر هم نباشن اصلا ؟ خو ...

صلاح مملکت خویش خسروان دانند

ما ترجیح میدیم بار اضافی روی دوش کادر درمان نباشیم و تاجایی که میتونیم رعایت کنیم (نه تاجایی که سخت نباشه)

میخواستم بگم حتی منی که اینجور عقد کردم نه آسمون زمین اومد نه دنیا به آخرت رسید!!!

چقدر امضات به دلم نشست ممنون البته من همیشه اینکارو میکنم کلا شیطونم      

😊❤

خدای مهربانم سلام 😍😍😍بابت هرشبی که بی شکرسربربالین گذاشتم؛بابت هرصبحی که بی سلام به توآغازکردم؛بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛بابت هرگره که به دستت بازشد ومن به شانس نسبتش دادم؛بابت هر گره که به دستم کور شد ومن تورا مقصردانستم 😢مراااااااااااا ببخش😢