2777
2789

اگر تو سن حدود۲۴ سالگی عاشق دختری بشین ولی ب دلایلی بهش نرسین

و طبق گفته اطرافیان ی مدت افسردگی بگیرین و همچنان بعد از ۶ سال عکس های ک مربوط ب رفتن اون دختر خانم و دلتنگی شما تو پست اینسناگرامتون باشه

این یعنی اینکه هنوزم دارید ب اون دختر فکر میکنید دیگه؟درسته؟وگرنه ک اینستاگرامتونو پاکسازی میکردید....

خواستگارم (۲سال پیش اتفاقی یه جا همدیگرو دیدیم)میگه دوسال ب شما فک میکنم و اون موضوع بچگانه مربوط ب قبله و الان کسی تو دلم نیست

من باورم نمیشه کسی عاشق کسی باشه و بتونه فراموشش کنه...من باورم نمیشه که بهش فک نکنه....من مردا رو نمی شناسم مگه قلب یه آدم جای چند نفره؟؟

من جواب منفی دادم 

اسرار داره حضوری بیان حرف بزنیم ولی من نظرم عوض نمیشه چون این خط قرمز من بود

فقط یه سوال دارم آقایون شما اگر کسی قبلا دوست داشته باشین و اون دختر شما رو ترک کرده باشه می تونید فراموشش کنید؟می تونید دوباره کسی وارد قلبتون کنید؟

اون جور ک شنیدم ایشون یه مدت افسردگی گرفته بودن پس اون دختر بی نهایت دوست داشتن

من درک نمیکنم مگه یه آدم چندبار میتونه به شدت عاشق بشه.....

انگار خدا دست میزد به رو نقطه ضعف آدما 

مهم ترین ملاکم این بود برام من اولین و آخرین عشق طرف مقابل باشم چون خودم هیچ کسی وارد قلبم نکردم ولی الان دقیقا برعکس شده 

هر چی فک میکنم نمیتونم بگذرم

نظری به حال ما کن...

🤔

بله درسته 

همون بهتر جواب منفی دادید 

یا الله🤷‍♂️ (صفحه اختصاصی من)  این کاربری 110 نفره س، 1401/01/01 رند شد گذاشتم😂. از این تاریخ مسخره ها نزنید تا یکی دون میریزه ملت هم پشت سر 😂 اگه قضیه جذب کردن خب تو تاریخ زودتر بزن، 😂 مگه قانون جذب گفته عدد رند باید باشه 🤦‍♂️😂حالا یکی گفت 9/9 تو که نباید ازش اطاعت کنی😂 اصل رسیدن به خواسته فرمول ش اینه( حرکت  +توکل به خدا +شکر گزاری =رسیدن به هدف تون) حالا هی تاریخ بزنید،😂بعد که 9/9 شد باز یکی میگه 1/1/ میرسم به خواستم 🤣🤣🤣 چه جوری میرسی با نشستن تو خونه یا با ملت دون پاش، 😂ولی بدونید قانون این دنیا اینه هر کی تلاش بیشتر کنه موفقیت ش حتمی هست حالا چه کار حروم انجام بدی چه کار حلال، ولی تا وقتی نجنگی و عرق نریزی واسه خواسته ت هیچی دست ت نمیاد، حالا بشین تاریخ بزن 😂

اگر عاشقت شده بود شاید شدهدباشه ها ولی نه در جد اون دختر

عاشق شما بود خاطرات اون پاک میکرد

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا خب یعنی حق زندگی عاشقی نداره دختر درکش کن 😐

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
برای زندگی مشترک رو کسی که عشق اول داشته و بهش نرسیده خیلی حساب باز نکنید

چرا؟؟؟؟؟خب همه ادما اشتباه می کنن. ممکنه حس اشتباهی بوده باشه!!! مرد و زن نداره که. 

🍀🍀🍀اب هست خاک هست جوانه باید زد. 
برای زندگی مشترک رو کسی که عشق اول داشته و بهش نرسیده خیلی حساب باز نکنید

اینجوری که تقریبا نباید با هیچ کس ازدواج کرد چون عاشقا کم بهم میرسن

آن روز ها گذشت و دگر آرزو مکن

ادم یبار عاشق میشه و دیگه هیچی اون اولی نمیشه

کاربر آقام🙋🏻‍♂️🤷‍♂️🙋🏻‍♂️🤷‍♂️هرکه خود داندو خدای دلش  ک چه دردیست در کجای دلش          با کیفت ترین چیز تو زندگیم درد بود چون هرچی کشیدیم پاره نشد🤦‍♂️
چرا؟؟؟؟؟خب همه ادما اشتباه می کنن. ممکنه حس اشتباهی بوده باشه!!! مرد و زن نداره که. 

چون تا آخر عمر بهش فکر میکنه و همسرش حتی اگه بهترین زن روی زمین هم باشه بازم احساس خوشبختی نمیکنه نمونش استاد شهریار که سریالش پخش شد

با قلبی آرام رفتی ای آرام جان من به امید آن روز که در بهشت به وصالت برسم