2777
2789
عنوان

دیابت بالا در بارداری

101 بازدید | 7 پست

جواب آزمایشم اومده قندم بالایه، علائم قند بالا چیه من خیلی کسلم خلقم میگیره نفسم میگیره به بدبختی نفس میکشم احساس خلق تنگی میکنم خون دماغم میشم، میتونه دلیلش این علائم ها باشه

98/3/13مادرم رو از دست دادم😭😭😭😭99/5/7 کرونای لعنتی بابامو ازم گرفت 😭😭😭 حالا یه صلوات برا شادی روح پدرمادرم مهمونم میکنی😔😔😔

قندت چن بوده

خدا جون هدیه تو ازم گرفتی راضیم به رضای خودت فقط بهم قدرت تحملش بده و یه نی نی ناز دیگه هم برام بفرس تا دلمو آروم کنه .خدا جون ممنونم که باز بهم نینی دادی خودت مراقبش باش.خاله ها میشه لطفا برای سلامتی نینیم ی صلوات مهمونم کنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیابتم خوب بود ولی فشارم بالاست میترسم 

نه من برعکس کم خونی دارم ولی دیابتم بالاست

98/3/13مادرم رو از دست دادم😭😭😭😭99/5/7 کرونای لعنتی بابامو ازم گرفت 😭😭😭 حالا یه صلوات برا شادی روح پدرمادرم مهمونم میکنی😔😔😔
من علائم خاصی نداشتم ولی قندم بالا بود دکتر دارو داد ولی من از ترس اینکه نکنه به دارو عادت کنم با‌رژ ...

من اضافه وزن دارم

@Parnian_Darman

در تلگرام 

🍓🍓🍓🍓آدرس گروههای مرتبط با بارداری همراه کارشناس و

گروه اقدام به بارداری در تلگرام  

""""گروه های مادرو کودک و غذای بچه ها"""

و گروه چت و درددل  خانمها🍓🍓🍓🍓

همه

در کانال بالا

کمی عفت کلام و داشتن شرم و حیا در گفتار  بد نیستا بهش فکر کنید بعضی خانمای نی نی سایت!!!