2777
2789
عنوان

علائم بارداری دوقلو

584 بازدید | 24 پست

سلام خانومااااا خوبین میگم من باردارم ولی یکم نرمال نیست بارداریم شکمم همین ماه اولی در اومده ابم زیاددددددد میخورم خیلیم عرق میکنم همش گرممه تو خانواده خودمو همسرمم ک دو قلو زایی داشتیم  ینی ممکنه دوقلو باشه از علائم بارداری دو قلو بودن برام بگین فداتونم همگیییی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا سونو نری معلوم نمیشه

زنداداش من ۶هفته بود شکمش مثله ۴ماهه ها بود

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
بارداری اولمه نمیدونم چجوریه متاسفانه روستایم یه ازمایش خون فقط زدم فک کنم برا هورمون بتا بود با اون ...

مبارکته عزیزم

چندماه اقدام بودی چی خوردی

درتاریخ ۱۳۹۹٫۹٫۹ انشالابهترین اتقاق زندگیم خواهدافتاد🌹کاش برگردیم به اون دوره که سرفه هامون فقط واسه اینه که بگیم کسی تو توالت هست، نیا تو😀
بارداری اولمه نمیدونم چجوریه متاسفانه روستایم یه ازمایش خون فقط زدم فک کنم برا هورمون بتا بود با اون ...

اره عزیزم همونه ببین چه عددی نوشته

دوزخ از تیرگی بخت درون من و توست                                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت🎈💕
مبارکته عزیزم چندماه اقدام بودی چی خوردی

مرسی قربونت..کلا ماههای اول اقدامم بود ک باردار شدم مصرف قرصی چیزی اصلا نداشتم تازه عروسی کردم گلم برا همون با قرص جلوگیری نکردم اصلا