2777
2789
عنوان

برنامه امروزتون چیه؟

164 بازدید | 22 پست

منکه کلی کاردارم کلی ظرف نشسته خونه بهم ریخته ولی پسرم بغلمه نمیذاره .خداکنه شیرشوبخوره بخوابه تا آب و برق قط نشده بکارام برسم .عصرم میریم باغ😍 شماها چی؟

همه جا مرتب، سیرابی برا صبونه همسرم درست کردم امادس، ناهار قیمه اس و ازدیشب پختم حاضره

شب احتمالا بریم بیرون ی چرخی بزنیم پوکیدم من

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه

مثل ۵ ماه گذشته

فقط همسرم رفته از انباری خاک برگ اورده برم روی بام خاک گلدونارو عوض کنم.

به حول و قوه الهی ببینم چنتاشونو خراب میکنم 😂

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

هیچی نشستم گریه کردم ..سرم درد اومد.الانم اومدم اینجا

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤

صبح رفته ام استخر 

الان دارم یه کاسه زردالو میخورم و میدونم قندم بالا میره

ناهار داریم و کار خاصی ندارم

همسرم با یکی از دوستاشون قراره برن بیرون 

منم توی خونه احتمالا کمی مطالعه میکنم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

خونه مادراتونم نمیرین یا با ماشین دور بزنین ؟ منکه روز تعطیلی یسر بیرون نرم دیوونه میشم

به خاطر کرونا خونه کسی نمیرم چون اگه خدانکرده کسی مریض بشه عذاب وجدان دارم که نکنه من مریضش کرده باشم حالا بیرون رفتن کاری داشته باشم واجب باشه با ماشین میرم اما واجب نباشه نه با جونم بازی نمیکنم مریضی وحشتناک شده

خونم ۵۰ ۵۰ تمیز

نهار فسنجون دارم میپزم

منتظرم همسرم بیدار بشه لطیفه ببینیم😍

بیرونم با کرونا و دوتا بچه هیچ جا نمیریم😥

وزن اولیه ۶۵.۵۰۰😭 وزن الان۶۱.۳۰۰😇هدف اول ۶۲رسیدم☺️ هدف دوم ۶۰😇 هدف سوم ۵۸💃 قد ۱۶۶☺️من میتوانم 😍 باقی مانده تا هدف اخر ۳.۳۰۰کیلو است😭

شوهرو پسر ک خوابن فعلا

منم ی دوش گرفتم و تو  تو نی نی سایتم

ناهار لوبیا پلو از دیشب دارم

کار خونه هم امروز تعطیله البته خونم همیشه مرتبه

برنامه خاصی نداریم☹

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...