2777
2789

من بار اولی که بار دار شدم با یه بار اقدام یه هفته قبل از موعد پری باردار شدم ام خدا نخواستو بچمو تو ۵ ماهگی از دست دادم از این ماه اقدام کردم با اینکه همه چیو رعایت کردم اما امروز لک دیدم و کلی حالم گرفتست 😭😭☹️☹️☹️☹️

تو از من تمام دلـღــم را گرفتی از این بیش باج و خراجی ندیدم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میخواستم بعدپری اقدام کنم ولی قبلش رابطه داشتیم گفتم احتمالش صفره.حالا الان سه روزهم ازپری گذشته ...

بارداری؟منم دوروز قبل تخمک گذاری اقدام کردم 

روزایی که با توام،از سرنوشتم راضی ام💜
من فقط یکبار اقدام اونم سه روزقبل پری.اخه میگن احتمالش کمه

اسپرم تا پنج روز داخل رحم میمونه تخمک یک روز بعد چجوری احتمالش کمه؟نه خیلیا باهمون بار اول باردار میشن

اره دیقیقا سرموعدمیشدم.بی بی زدم منفی بود.امایکی گفت اگه باردار هم شده باشی ۱۰روزبعد رابطه نشون میده ...

اون آز خون هستش ن بی بی چک

ممنون عزیزم انشالله خدا به همه آرزو مندا نی نی سالم وصالح عطاکنه

عزیزم الان یکی لایکم کرد اومدم تو تاپیکت. چقدر خوشحال شدم برات. خیلی مبااااااااارکه مامان خانوووووووووم. فقط یادت نره تا آخر بارداریت مهمترین چیزی که وجود داره اینه که آرامشتو حفظ کنی و استرس به خودت راه ندی.

من شنبه زایمانمه. از خدا برات آرزوی یه نی سالم و صالح دارم و آرامشی که قلبت رو سرشار حس خوشبختی کنه 😘😘😘💜💜💜💕💕💕

عزیزم الان یکی لایکم کرد اومدم تو تاپیکت. چقدر خوشحال شدم برات. خیلی مبااااااااارکه مامان خانووووووو ...

ممنونم عزیزم انشالله  شماهم زایمان راحتی داشتی باشی و نی نی خوشگلتو بغل بگیری😍❤

باردارم ولی من سه روز قبل پریود اقدام کردم شما با من فرق داری

شما قبل اینکه بفهمی بارداری نزدیک موعدت افسردگی نگرفتی گریه کنی دلت بگیره و اینها