2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میدونم کمه ولی صفر صفرهم نیست.تویه تایپیک دیدم چندنفربودن اینجوری باردار شده بودن

آره، حالا دوسداری باشی؟ 

میشه برا کساییکه در انتظار نی نی هستن ی صلوات بفرستیدممنونم❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد 
آره، حالا دوسداری باشی؟ 

من میخواستم بعدپری اقدام کنم ولی قبلش رابطه داشتیم گفتم احتمالش صفره.حالا الان سه روزهم ازپری گذشته هنوز خبری نیست.کلافم دوست دارم باشم

من میخواستم بعدپری اقدام کنم ولی قبلش رابطه داشتیم گفتم احتمالش صفره.حالا الان سه روزهم ازپری گذشته ...

قبلا سر موعدت میشدی پریودات منظم بود؟ 

میشه برا کساییکه در انتظار نی نی هستن ی صلوات بفرستیدممنونم❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد 
قبلا سر موعدت میشدی پریودات منظم بود؟ 

اره دیقیقا سرموعدمیشدم.بی بی زدم منفی بود.امایکی گفت اگه باردار هم شده باشی ۱۰روزبعد رابطه نشون میده.خدا کنه اگه باردار نیستم زود تر پری شم حداقل بعدش درست اقدام کنم

آره الا نشون نمیده، حداقل 10روز بعد لقاح خون نشون میده 14روز بی بی چک،، اگه سابقه نداشتی پس احتمالا هستی مبارک باشه ☺️

آره الا نشون نمیده، حداقل 10روز بعد لقاح خون نشون میده 14روز بی بی چک،، اگه سابقه نداشتی پس احتمالا ...

نمیدونم خداکنه باشم.دعاکن برام.من اصلا طاقت انتظارکشیدن ندارم دوشبه ازفکروخیال خواب ندارم

من ۸سال پیش  دوروز قبل پریودیم باردار شدم ولی برام نموند 

انشالله اگه شما هم باردارین به سلامتی بارداذی و زایمانت رو پشت سر بزاری 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
نمیدونم خداکنه باشم.دعاکن برام.من اصلا طاقت انتظارکشیدن ندارم دوشبه ازفکروخیال خواب ندارم

اگه پری نشدی ی هفته دیگه برو آز نشون میده، ان شاء الله ک هستی عزیزم