2777
2789

لوبیا چشم بلبلی یا لوبیا سبز؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لوبیا چی؟ 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

😑منم بلد نیستم امدم یاد بگیرم 

اسمم ملیسا نیست دقیقا نمیدونم فازم چی بوده که زدم ملیسا جالبش اینجاس که اصلا از این اسم خوشمم نمیاد😏😂الان که بیشتر فکر میکنم یادم میاد که قرار بوداسم بچه من و دوست پسر چن سال پیشم باشه ... اینجا با کسی دعوا ندارم یه کاری نکنین یه کاری کنم هر کاری کنین نتونین کاریش کنین🤣😍علکی مثلا من خیلی خشنم  دوستون دارم ولی از کسایی که تاپیک علکی میزنن متنفرم و باید بگم خیلی بیشعورید که ملت و سر کار میزارید درباره خودمم باید بگم یه دختر کاملا شرقی چشم ابرو مشکی🤭یه صلواتم برا ناشناس بودن همیگشیم توی نی نی سایت بفرستین که خیلی واجبه به فنا نرم😂از علایقمم بخوام بگم که برگاتون میریزه ادم نرمالی نیستم😶چیزایی رو دوست دارم که بقیه متنفرن هیچ وقت دوس نداشنم از کسی تقلید کنم خود خودمون باشیم بهترین ورژن خودمون خیلی بهتره تا کپی یکی دیگه باشیم عاشق اهنگ و فیلم و نی نی سایت و اینستا گرام کلا گوشیم رفیق روزای خوشحالی و ناراحتیمه   تا یادم نرفته بگم از اونایی هم که فقط عاشق تاپیک مادرشوهر و پدرشوهر و خواهر و خاندان شوهر هستن هم دلخوشی ندارم که تاپیک های دیگه شرکت نمیکنن فقط منتظر تا یکی از زندگی گلگی میکنه میگن طلاق طلاق  قطع رابطه  یکمی مهربون تر باشیم اتفاقی نمیافته فقط دنیا برامون زیباتر میشه برای ارامشم پیشنهادم اهنگ و مدتیشنه حتما امتحان کنین خیلی خوبه 

لوبیا سبز دیگه اره؟؟

لوبیا رو یکم خیس کن بزار بپزه 

بعد گوشت چرخ کرده رو با پیاز و ادویه تفت بده با رب اینا دیگه قشنگ هویج رنده درشت کن بهش اضافه کن لوبیا ها رو هم قاطی مواد کن برنجنو ابکش کن تت قابلمه ی لایع برنج بزار ی لایه از اون مواد 

زیرشم ته دیگ سیب زمینی یا نون بزار 😍

❣روز ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد❣
الان دارم درست میکنم😀 لوبیا رو خیس کن بپز بعد با برنج آبکش و شوید و زردچوبه یا ادویه پلویی قاطی کن ...

این ک شبیه لوبیا پلو‌نبود😐 کو گوشت چرخیش کو ربش

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....

لوبیا رو بزار با اب بپزه بعد پیاز سرخ کن لوبیا بریز یکم تفت بده ادویه بزن چندتا گوجه رنده کن بریز توش  اونم تفت بده اگه گوشت مرغ یاقرمزم میریزی بزار بپزه قبل لوبیا باپیاز تفت بده برنجم ابکش کن باهم قاطی کن بزار دم بکشه بعد یه بشقابم برام بفرس 

اگه لوبیا سبز منظورته اول بحوشون ابشو خالی کن ابکش کن.

بعد توی یه قابلمه روغنو پیازو زردچوبه نمکو فلفلو دارچین بزن پیازارو داغ کن بعد ربگوجه بزن اونم تفت بده بعد لوبایاها وگوشتارو بریز و  آب مجدد بریز صبر کن تا ابش تبخیر بشه.همزمان باهاش برنجتم ابکش کن بعد کع تموم سد موادو برنجو باهم لایه لایه بریز روشو روغنواب بریز وبزار بپزه.

کنارشم سالاد یا ترسی بزار

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
چشم بلبلی

مارانتا توضیح داد

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
چشم بلبلی

اهان چشپ بلبلی رو میتونی با شوید یا سبزی پلویی درست کنی لوبیل ها رو بپز برنجو ابکش کن شویدو یا سبزی پلویی رو همون موقع بریز تت اب برنج ک جوش میاد لوبیا هارو قاطی برنج کن بزلر دم بکشع میتونی گوشت چرخ کرده ام اضافه کنی اونم قاطی برنج میکنی میذاری دم بکشه

❣روز ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد❣
الان دارم درست میکنم😀 لوبیا رو خیس کن بپز بعد با برنج آبکش و شوید و زردچوبه یا ادویه پلویی قاطی کن ...

از بچگی از شوید نفرت داشتم تا الان 😄 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋