2777
2789
عنوان

حسودی جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 24 پست

بگو مردا عاشق کمر باریکن مثل شوهر من که میمیره واسه اندامم.من یه بار با خواهر شوهرم بحثم شد اخه خیلی چاقه خیلی به خدا بدون اغراق میگم.بهش گفتم از سر تا پات عین مستطیله شبیه بشکه شدی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جالبه...زن داداش من به من اینو میگه!خودش بعداز زایمانش باوجود اینکه بچه شیر نمیداد ۲۰ کیلو چاق شده منو می بینه میگه وای لاغری اصلا بهت نمیاد.صورتت خیلی لاغر شده زشت شدی!اونموقع ها(بعداز زایمانم)که تپل بودی بهتر بودی!!!..

این دفعه گفت بگو هر کسی خوب میدونه برا خودش چی خوبه

یا بگو چشم عکس شما رو گذاشتم بغل اینه بعنوان هیکل ایده آلم

یا بگو ظاهر که مهم نیست،مهم عقله.شعور نباشه لاغری و چاقی و همه اینا مفت نمی ارزه 

یا بگو اتفاقا منتظر بودم ببینم از نظر شما چی خوبه کل زندگیم رو طبق خواست و اراده تو ببرم جلو

بگو توام یکم لاغر کنی بهتر میشی 

من اصلا جرات ندارم بهش چیزی بگم.با این که ده سال از من کوچکتره ولی اگه کوچکترین حرفی بزنم فورا چارتا بد و بیراه و طعنه و کنایه بارم میکنه.از ترس زبونش هیچی نمیگیم بهش.