2777
2789
عنوان

Iuiلطفا کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 36 پست
ممنون گلم ۳تا بودن عزیزم بله استراحت کردم ولی دکترم اعتقاد به استراحت نداشت ولی من خیلی رعایت کردم

پس منم استراحت میکنم 

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس منم استراحت میکنم 

آره عزیزم

خیلی مراقب خودت باش،که ان شا الله نتیجه ت مثبته

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
نمیدونم دقیق من فعلا دوبار دکتر رفتم هربار ۱۲۵ویزیت سونو دادم  ۴تاامپولم گرفتم ۲۰۰تومن  ...

بازم خوبه دیشب ولی یه خانومی میگفت تو شیراز کلا ۴۰۰ تومن هزینه کرده.مثبت هم شده بود😅 ولی دوست من کلا باهمچی میگفت نزدیک۵تومن برام اب خورد تو تهران هرجایی فک کنم متفاوته

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
آره عزیزم خیلی مراقب خودت باش،که ان شا الله نتیجه ت مثبته

عذا یا دارو خاصی بدش استفاده کردین

بازم خوبه دیشب ولی یه خانومی میگفت تو شیراز کلا ۴۰۰ تومن هزینه کرده.مثبت هم شده بود😅 ولی دوست من کل ...

ببین مراکز دولتی پرش تا ۴۰۰یا۵۰۰

من تهرانم میخوام برم مام انجام بدم دفترچه ام ندارم کل داروهام ازاد میگیرم

عذا یا دارو خاصی بدش استفاده کردین

دارو نه ولی فرنی میخوردم و یک قاشق غ نشاسته رو تو یه لیوان آب قاطی میکردم میخوردم

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
ببین مراکز دولتی پرش تا ۴۰۰یا۵۰۰ من تهرانم میخوام برم مام انجام بدم دفترچه ام ندارم کل داروهام ازاد ...

جدی؟چقدر خوب من تامین اجتماعی هستم ینی برام ۵۰۰ نهایت تموم میشه؟

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣

من سال ۹۷ تو مرکز ناباروری دولتی شهرمون آی یو آی کردم نهایتا برام ۳۰۰ تومن خرجش شد

اره اگ تهرانی برو رویان شنیدم اونجا یکی پارسال انجام داده بود ۹۰تومن شده بود هزینه انجامش.

بنظرتون باiui میشه تعیین جتسیت کرد

من سال ۹۷ تو مرکز ناباروری دولتی شهرمون آی یو آی کردم نهایتا برام ۳۰۰ تومن خرجش شد

با iui تعیین جنسیتم میشه کرد 

متاسفانه هزینه ها خیلی رفته بالا

اره اگ تهرانی برو رویان شنیدم اونجا یکی پارسال انجام داده بود ۹۰تومن شده بود هزینه انجامش. بنظرتون ...

اره عزیزم میشه ولی بچه ی اول معمولا تعیین جنسیت نمی کنن کسی درضمن شانس بارداری هم میاد پایین چون فقط اسپرمهای پسر یا دختر رو انتقال میدن

دوست منم اینکارو انجام نداد سپرد بخدا

خیلی خوبه.شما مثبت شدین بار اول؟

اره عزیزم میشه ولی بچه ی اول معمولا تعیین جنسیت نمی کنن کسی درضمن شانس بارداری هم میاد پایین چون فقط ...

منم نمیکنم خدا ی بچه بهم بده هز سرم زیاده 

دیگ خسته شدم بخدا

منم نمیکنم خدا ی بچه بهم بده هز سرم زیاده  دیگ خسته شدم بخدا

انشاءالله ک مامان میشی مواطب خودت باش بعد انتقال