2777
2789
عنوان

تقلیدی بودن خانواده شوهر

357 بازدید | 30 پست

دوستان، خانواده همسرم من فوق العاده تقلید کار هستند،. منتظرن ببیند من چیکار میکنم،. بعد دقیقا همون کار رو انجام بدن. مثلا من گلدونای گلهام رو همه رو سفید کردم، بعد مادر شوهرمم همین کار رو کرد. من سرویس غذاخوری سفید گرفتم، فوری رفت گرفت. من برای پسرم وسایل سیسمونی طوسی آبی گرفتم. فوری برای پسر خواهر شورم رفت ملافه های طوسی آبی گرفت. باید چیکار کنم؟ اشکال نداره یا من حساسم؟ 

آسیبی که بهت میرسه را بگو تا راهنمایی بدم:)

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب این فکرکن ک خیلی سلیقه ات خوبه در حدی ک میرن دقیقا همون طرح ورنگ میخرن.

الان یک هفته میشه با کلی وسواس چند تا عکس از گوگل دانلود کردم گاهی بزارم پروفایل واتساپ خلاصه تا عکس رو گذاشتم دیدم یه بنده خدایی همون عکس رو ازعکس واتساپم اسکرین گرفته وبرش زده وفوری گذاشت پروفایلش .....

دیروز دوباره یه عکس دیگه گذاشتم ب محض اینکه پروفایلم رو دید بازم تکرار کرد کارش رو خیلی اعصابم بهم ریخت ،رومم نشد بهش چیزی بگم گفتم بچه اس نمیفهمه دهه هشتادیه🙄

ولی ب این فکرمیکنم لابد اینقدر خوش سلیقه عکس میزارم ک باعث شده اون همچین کاری کنه 😅

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
دقیقا مثله خواهرشوهره من  شلوار خریدم رفت عینشو خرید آلبوم خریدم رفت عینشو خرید دستبند خریدم . ...

من حالت خط چشمی ک میکشیدم تقلید کرد

من دقیقا فقط دو رنگ  رو گاهی سایه میزدم و مدلی ک سایه میزدم ب چشمم اونم تقلید کرد 

.......حتی شوهرم چون تو خونشون از حجابم تعریف کرده بود اونم ب همین خاطر دقیقا کپی من حجاب کرد بازم بگم 🙄🙄🙄خدا رحم کرد الان چند ساله از همشون دورم وگرنه مرض اعصاب میگرفتم

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊