2777
2789

بخدا خسته شدم از شب اداری ۴سالشه هرشب دوبار جیش میکنه از ۱۰شب ک خابید دوبار بردمش کارشو نکرد تا رفتم یه لیوان چایی بخورم دیدم گند زده ب تختش ۱۸ماهگی از پوشک گرفتم کار روزانش عالی بود از اول همکاری میکنه اصلا روزا کثیف نمیکنه از اول ولی شبا همیشه تا ۲سالگی شبا پوشکش کردم ولی خوب بزرگه تا خابش یکم سبک میشه میکنه میندازه پوشکو لحاف تشک پتو بالش همه چی نجس همه فرشا نجس خسته شدم بخدا بچه بزرگیه بو میده دیشب پتو نونو دراوردم انداختم‌رو خودم دیدم‌نصف شب از اتاقش اومده پیشم خابیده گند زده روش فقط گریه نکردم چیزی بهش نمیگم عمدی ک نیس گناه داره بچم دکتر دو بار بردمش یکیش گفت یه قرص هست ضد افسردگی بده بهش گفتم عمرا قرص افسردگی بدم یکی دیگشم گفت پسر بچه شب ادرای تا ۶سال اشکالی نداره بعد اون تنظیم میشه اگه نشد درمان شروع میشه مایعات ندادن جایزه گذاشتن هیچ فایده نداشته

خداجونم‌شکرت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلیه و مثانه اش مشکل نداره؟

دکتر گفت بعضی بچه ها مثانشون کوچیکه زود ب زود باید تخلیه شن شب پاشو ببر خالی شه ولی الان من دوبار بردم هیچی هیچی تا خابید گفتم ولش کن دیدم خیسه ن هیچ دردی نداره 

خداجونم‌شکرت

نمیدونم ‌ولی شنیدم زود بجه رو از پوشک ‌بگیری اینجوری میشه ،۱۸ ماهگی خیلی زود بوده 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
اقا گریه نکن دیگه گناه داره خب منم بچه بودم شب ادراری داشتم ما شاشوها گناه داریم دست خودمون که نیس😭

اره میدونم خودشم اذیته گناه داره هیچی بهش نمیگم ولی خوب همه جا بو گرفته نجسه

خداجونم‌شکرت

آخه شب تو خواب که دست خودش نیست...حالا من پسرم ۲سال و نیم هست اصلا همکاری نمیکنه روزا هم جیش هم پی پی رو تو شلوارش میزنه و خبر نمیده

میشه یه صلوات واسه خونه دار شدنمون بفرستید❤تیکر خونه خریدنمونه انشالله