2777
2789
عنوان

اونایی که بلدن چه دعایی بخونم خاستگار بیاد خاستگار ندارم!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 82 پست
ببخشید نمازش یکم سخته، نمیتونم توضیح بدم، تو اینترنت کامل توضیح داده، ۲ تا دو رکعتی باید بخونی بعد ...

مرسی گلم ممنون🌹

شما چن بار خوندین؟!

میشه برام یه صلوات بفرستید ک عاقبت بخیر بشم؟!😊⁦❤️⁩خواستید بگید منم برای خوشبختی شما صلوات بفرستم😘🙏⁦❤️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسئله بی شوهری نیست استرس اینده ادمه و اینکه قراره چی بشه و متاسفانه حرف خاله زنکا

‏کاش یه روز این فرهنگ و این ادبیات جا بیفته که به دختر پسرهامون به جای « ایشالا عروسیت» بگیم ایشالا موفق باشی ، ایشالا به اهدافت برسی، ایشالا به خواسته دلت برسی...تو ذهن جونامون جا نندازیم که ازدواج بزرگترین دستاورد زندگیه

‏کاش یه روز این فرهنگ و این ادبیات جا بیفته که به دختر پسرهامون به جای « ایشالا عروسیت» بگیم ایشالا ...

این ارزوی همه ی دختراس ک دماغ خاله زنکا از زندگیشون بیرون بره من خودم دختر بدی نیستم زشت نیستم بی ادب نیستم تحصیلکردم کارم خوبه خونوادم خوبه ولی ب خاطر حرف این ادما اعتماد ب نفست پایین میاد وخودتو اونجوری ک هستی نمیبینی این اذیتت میکنه

این ارزوی همه ی دختراس ک دماغ خاله زنکا از زندگیشون بیرون بره من خودم دختر بدی نیستم زشت نیستم بی اد ...

حرف مردم همیشه هس ازدواج نکنب هس ازدواج کنی میگن شوهرش فلان بچه نیاری میگن بچش نمیشه بچه بیاری میگن وااای چ زود خلاصه هرکاری کنی هس تو همه موارد

پس بهتره حرف مردم برات ملاک نباشه

دوبار ولی خدا حاجتمو نداده هنوز

حاجت روا شی گلم⁦❤️⁩🌹

اللهم صلی علی محمد و آل محمد

میشه برام یه صلوات بفرستید ک عاقبت بخیر بشم؟!😊⁦❤️⁩خواستید بگید منم برای خوشبختی شما صلوات بفرستم😘🙏⁦❤️⁩
سوره احزاب خیلی اداب و قاعده داره  یه نفر میگه بذار تو لباسات   یه نفر میگه بذار جعبه &n ...

من اصلا اعتقاد ندارم سوره قرانی باعث بدی بشه!!!!حتی اگه با اصول انجام نشه بدی به ادم نمیرسونه

من اصلا اعتقاد ندارم سوره قرانی باعث بدی بشه!!!!حتی اگه با اصول انجام نشه بدی به ادم نمیرسونه

ن اینکه بدی برسونه ولی خب قلق و آداب داره

اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍
ن اینکه بدی برسونه ولی خب قلق و آداب داره

ممکنه فضلیتش با رعایت ادابش باشه ولی خب بدی نمیرسونه

والا منکه نوشتم کلی خاستگار پیدا شد یهو ولی هیچکدومش معیاراشون مد نظر من نبود

ممکنه فضلیتش با رعایت ادابش باشه ولی خب بدی نمیرسونه والا منکه نوشتم کلی خاستگار پیدا شد یهو ولی هی ...

شما کلا چکار کردین 

کجا گذاشتی 

بگو ببینم 

شما کلا چکار کردین  کجا گذاشتی  بگو ببینم

مثل یه دختر خوب همه که خابیدن تنها شدی ی کاغذ سفید بردار سوره احزابو بدون اعراب البته باوضو بنویسش بعدشم ایته الکرسی بعد بزار تو ی شیشه بزار تو کمد لباسات😁تا دو سه هفته بعد خبررررشووووون خاستگارا پیداشون میشه😁  

البته یه نگاهم بنداز روز قمر در عقربی نباشه امشب تو نت سرچ کن

مثل یه دختر خوب همه که خابیدن تنها شدی ی کاغذ سفید بردار سوره احزابو بدون اعراب البته باوضو بنویسش ب ...

واقعا 

حالا چرا بدون اعراب 

باش حتما مرسی