یه دختر ۴ساله دارم ۳روز دیگه هم سزارینمه...خیلی حساس شدم مدام گریه م میگیره...توی خانواده خودم وشوهرم هیچ بچه ای نیست...بخاطر کرونا ک روابطمون زنزدیک ۵درصد هم نیس....دخترم جدیدن با همسایه کناری ک یه دقلو دختر پسر دارن خیلی وابسته شده...از صبح میگه برم پیششون بازی یا بیان اینجا...اونابزرگن ۱۰سالشونه...اصلن اینجور روابط قبول ندارم ولی مجبور میشم بزارم با دخترش بازی کنه....ولی شورشو دراورده مثلن الن شام نخور ک بره بازی وسط شامم صدبار گفت برم برم...منم عصبی شدم کلی داد زدم...باباش هم اونو تنبیه کرد الن باگریه خابیده...چیکار کنم...ک دیگه نره اونجا...
من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰
ب خدا بریدم دیگه...هر روز صبح خمین برنامه رو دارم...دلم براش میسوزه تنهاست...ب خدا خیلی براش وقت میزارم از انواع بازی ارایشگری واشپزی ونقاشی تا....ولی کافیه ده دقیقه استراحت کنم میخاد بره...فهمیدم ک از وقتی با اونا رابطه داره خیلی یاغی و حرف گوش نکن شده...یه مقداری هم بی ادب شده مثلن ادای دهن درنیاره
من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی بده من نابود شدم سر این مسئله پسرم نه خواب داشت نه خوراک همش گریه میکرد میرم پیش دوستام مام از سرناچاری 4ماه زودتر خونه مونو عوض کردیم الان دیگه راحتم
الهی بمیرم مثل دختر منه برو تو خواب بوسش کن نذار بره بگو دختر اونا بیاد
دخترشونو میارم میزارم رو سرم...ما وصعمون خیلی بهتر از اوناس...انواع اسباب بازی و...ولی سریع مخ دخترمو میزنه ک یا بریم دم درحیاط یاخونه ما...ب خدا فامیل دور مادرشوهرمم هستن ولی خب راصی نیستم...اصلن....روانی شدم افسرده شدم
الهی بمیرم مثل دختر منه برو تو خواب بوسش کن نذار بره بگو دختر اونا بیاد
از عذاب وجدان دارم خفه میشم...اگر میدونستم این جوری میشه سر یک سالگیش حامله میشدم...هرچند موقعیت نداشتم شاغل بودم یه شهر دیگه هر روز رفت وامد پشتیبان وحامی هم نداشتم میبردمش سرکار....🥺🥺🥺😔
به این فک کن که پسرشون ده سالشه و اول نوجوانی و بلوغ..تمام تلاشتو بکن فقط نزار بره
خب همین من ادم حساسی نیستم ولی ادم ب فامیل خودشم نباید اعتماو کنه هر چند ک مادرش هست بسیار خوش نام و مذهبی ودرستکارن....ولی احتیاط شرط عقله....خاک بر سر من ک عقل ندارم
براش بازی فکری بگیرین که خیلیم تنوعش زیاده چه میدونم ماژیک یا ابرنگ یا مدادشمعی هزارتا چیز که بچه هاسرشون گرم میشه پسرمن پنج سالشه سه ماهه از خونه بیرون نرفته به خاطر کرونا،یعنی چی میخوام برم خونه همسایه ،با جایزه وتشویق سرشو گرم کنین ،من اونروز رفتم دوسه تابازی فکری وخمیربازی گرفتم تازه کلی ذوق کرد،حالا ارتباط با بچه همسن وسالش خوبه ولی تو این اوصاع کرونا جالب نیست
خیلی بده من نابود شدم سر این مسئله پسرم نه خواب داشت نه خوراک همش گریه میکرد میرم پیش دوستام مام از ...
خوش بحالت کاش مستاجر بودم...ولی متاسفانه خونه خودمه خیلی براش زحمت کشیدیم بدتر از همه یه کوچه بن بست بزرگ ک همه زوج جوان هستن و هر کدوم دوتا سه تا بچه دارن مدام با دوچرخه بیرونن وفوتبال وسر وصدااااا...اینم نیشنوه میگه برم...بخدا کارم شده کشیک وایسادن دم در....شوهرم میگه خونه رواجاره بدیم بریم ولی من دلم نمیاد...ترس از کرونا هم ک هیچی...نصف عمر شدم امروز دیدم ۴تاموهام سفید شدن