2777
2789

دوران دبیرستان معلم داشت درس میداد ما هشت نفر اخر کلا بودیم یهو میزدیم زیر اهنگ از معلم یواشیکی عکس میگرفتیم ی بار فلش زد فهمید بند سر کلاس کلی کارایه دیگه 

۱۴۰۰/۱۲/۲۷ بهترین روز زندگیم👰💍👭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جای اون نقطه ها هر چی دلمون خواست پرکنیم ینی؟

ابجی هم اوای شیر چیه ؟؟ دهنت بوی ......... میده افتاد؟؟

خَنًدَتوً با دٌنیا عَوَضً نِمیکٌنَمً دِلبَرً خوش خَنًدهً مَن  
ابجی هم اوای شیر چیه ؟؟ دهنت بوی ......... میده افتاد؟؟

😂😂😂😂😂😂

زبان را مگردان بہ عیب کسان🙊 که خود عیب داری و مردم زبان👀 کاربر جدید نیستم کاربری دوممه  ادرس پیجم aerzoo.oo.nفالو کنید لطفا مرسی

من متاهلی رو میگم، عاقا تولد پسرم بود دوستمو دعوتش کردم گف به دختر خالم  میناهم بگو قبلا دوره دبیرستان همکلاسی بودیم خلاااصه حالا شوهرمم دراز کشیده کنارم، عاقا زنگیدم گفتم چطوووووری میناااااا آخی دلم تنگیده بود براااات مینا ج داد شوما؟🤕گفتم فلانیم دوسته صمیمی فلانی باهم همکلاسی هم بودیم میگف بخدا یادم نمیاد کی هستی 🥴شوهرم هم این طرف ریز ریز میخندید .انگار یه سلطل آب یخ داشتن میریختن روم😭خدا ذلیلت نکنه دخترخالتو چرا دعوتش کنم آخه😭این واسه پنج سال پیشه ولی هروقت یادم میاد اصن حالم خراب میشه

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

از مدرسه تعطیل شدیم با بی ارتی رسیدیم محله مون .محله ی ما خولته وکاملا اروم بود من با دوستم بودم دوستم خیلی رو درباستی داشت بادوست پسرش شانسش دوستش هم تو پارک بود.همین طور که داشتیم رد میشدیم باباش با موتور قار قاری امد دنبالش واز اون بالای اتوبان بلند داد زد سپیده بدو.حالا قیافه دوستم 😥☹قیافه دوست پسرش ورفقیاش😆😆🤪قیافه من😁🥴