2777
2789

بچه ها پریودیم مثل قبل نیست چند ماهه خیلی کمه و لک بود اخری.ترشحم زیاده.نوک سینه هام درد میکنه مخصوصا چپی..نفس عمیق میکشم شکمم درد میگیره همش خستم پام عرق سرد کرده دوبار و یه جوریم فکر میکنم بار دارم اگه باردار باشم میشه ماه ۴ یا ۵ ..از بتا دادم منفی بود پس چمه برم سونو امکان داره باردار باشم😑همش فکر میکنم حاملممم😑

99/9/9خونه خودمم😍🥰❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علائمش چی بود چجوری فهمیدی

۶ یا ۷روز بعد تموم شدن پریودم لک دیدم فک مردم باز پریود شدم ولی این لکه ها همش ادامه داشت بعد ۱۱ روز رفتم دکتر اون وقت فهمیدم خارج از رحمیه

چقد خوشحال شدم وقتی بی بی چکم مثبت شد😔

۶ یا ۷روز بعد تموم شدن پریودم لک دیدم فک مردم باز پریود شدم ولی این لکه ها همش ادامه داشت بعد ۱۱ روز ...

عزیزممم..فرقش با بارداری ساده چیه مگه؟؟

99/9/9خونه خودمم😍🥰❤
عزیزممم..فرقش با بارداری ساده چیه مگه؟؟

فرقش اینه که جنین نمیره تو رحم

تو لوله رشد میکنه ‌‌‌‌ باعث میشه لوله بترکه.اگه لوله هم بترکه باید برش دارن اگه یه لوله برداشته بشه احتمال بارداری نصف میشه چون حالا فقط یه لوله میمونه

فرقش اینه که جنین نمیره تو رحم تو لوله رشد میکنه ‌‌‌‌ باعث میشه لوله بترکه.اگه لوله هم بترکه باید ب ...

وای من اینجوری نباشم😑تو لوله باشه شکم بزرگ میشه یا نه؟

99/9/9خونه خودمم😍🥰❤
وای من اینجوری نباشم😑تو لوله باشه شکم بزرگ میشه یا نه؟

نه عزیزم اصلا به اونجا که نمیرسه 

مال من فک کنم ۲ سانت بود 

نه خدانکنه انشاالله که نیست .بارداریخارج از رحمی همش لکو خون ریزی داری تا درمان نشی قطع نمیشه که

کی لک دیدی؟

مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت