2777
2789

بچه ها من چطور يه نفرو فراموش كنم بعد از يه رابطه ي ٤-٥ ساله چيكار كنم چه كتابي بخونم چه كاري انجام بدم از اين حال و هوا در بيام مشاورم نميتونم برم به هيچكسم نميتونم دردمو بگم حتي به دوستام انقدركه به همه چي فكر ميكنم موهام سفيد شده تو اين سن چيكار كنم حالم خوب شه اعتماد به نفسم پايين اومده حالم خرابه كارم شده گريه و گريه و گريه 

هميشه از خدا ميخوام كاري كنه گذشته رو فراموش كنم ولي انگار نه انگار 

هر كاري ميكنم كه سرگرم شم بازم فايده نداره كمكم ميكنين😔

خدايا...🦋. اولين و آخرين اميدمون براي هركاري تويي  دستمونو محكم تر بگير❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو ماهي ميشه

خیلیه 5سال به راحتی فراموش نمیشه ولی میشه باهاش کنار اومد.. مثلا هرچی که عکس داری یا خاطره ای که میشه پاکش کنی پاک کن تلگرام یا هر اپی که باهاش در ارتباط بودی حذف کن، هرچی که باعث میشه یادش بیفتی پاک کن یه مدت بعدش یه جایگزین بیار جاش مثلا یه هنری رگ برو یاد بگیر یا یه رمانی رو شروع کن به خوندن یا اگه شرایطش رو داری برو سرکار سرت شلوغ بشه، بیشتر تو جمع باش 

دوماه تقريبا

اره دیگه یه مدت باید بگذره زمان بهت کمک میکنع ولی خودتم باید بخوای

ورزش کن تو خونه

همه چیشو پاک کن (اگه دیگه برگشتی نیست)

از تو عاشق تراشم تموم کردنو دوباره عاشق شدن

اصلا فک نکن کع خیلی خاص بودع بدیاشو بنویس اون چیزی که باعث شد رابطه تموم بشه بنویس این باعث میشه چشات بازتر بشه

ARE YOU DUMB?? ...STUPID

دوستش دارید؟

لطفا مطالبی که درباره طب سنتی که چی بخورید و چی نخورید رو گذاشتم گوش نکنید بعضیاش اشتباه بوده 🥲                                               کسایی هم که انجام دادن واقعا ببخشید من قصدم خیر بود خیلی دوست داشتم به بقیه کمک کنم و یکم یاد گرفتم فکر کردم خیلی یاد گرفتم و همه چی تمومم🥲                                          🌸به بزرگی خودتون ببخشید🌸
خيلي

ای جان و بی محلی بهتون کرده؟

لطفا مطالبی که درباره طب سنتی که چی بخورید و چی نخورید رو گذاشتم گوش نکنید بعضیاش اشتباه بوده 🥲                                               کسایی هم که انجام دادن واقعا ببخشید من قصدم خیر بود خیلی دوست داشتم به بقیه کمک کنم و یکم یاد گرفتم فکر کردم خیلی یاد گرفتم و همه چی تمومم🥲                                          🌸به بزرگی خودتون ببخشید🌸
ای جان و بی محلی بهتون کرده؟

خيلي مشكل داشتيم اونم خيلي كارا كرد ولي اصلا از علاقم بهش كم نشد

يه سوتفاهم پيش اومد هرچقدر واسش توضيح دادم فايده نداشت بهم گفت ديگه نميخوامت برو هيچ وقتم برنگرد منم خيلي التماس كردم غرورم خورد كردم ولي ذره اي اهميت نداشت براش دوماه ميگذره هنوزم حرفاش تو گوشم مي پيچه اصلا نميتونم فراموش كنم افسرده شدم كارم شده گريه

خدايا...🦋. اولين و آخرين اميدمون براي هركاري تويي  دستمونو محكم تر بگير❤️

سعی کنید روزانه چند تا دعا براشون بکنید

برای سلامیتش

لذت بردن از زندگیش

آرامشش

درآمدش

راه درست زندگی 

زندگی عاشقانه 

خنده همیشگی 

و...

هر چی بیشتر بهتر

دعا مهر و محبت میاره

اگه هم برآورده نشد اشکال نداره به مهر و محبتش می ارزه

من رو خیلیا امتحان کردم و رابطم باهاشون بهتر شده

حتی عشقم برگشته

همچنین فیلمای عاشقانه هم عشق بیشتری جذب زندگی میکنه