😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
میشه با قلب مهربونت برام دعا کنی مرحله اول : #آموزش_جنسی_به_کودکان_دبستانی مرحله دوم: ممنوعیت ازدواج زیر ۱۸ سال با بهانه #کودک_همسری مرحله سوم: شما بگید... .#سند۲۰۳۰#دولت_نابودگر
اینو خوب اومدی اینقدر از این منشی هایی که فکر میکنن دکتر هیتن متنفر بودم حالا خودم شدم منشی
وااای آره بخدا ,یه سریا فکر میکنن اونا دکترن,دکتره منشی,تو رو خدا به اعصاب مسلط باش,به روی خوش پاسخگو باش,مهربون باش,همین
😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
بعدم نوبت ک دادی ب ترتیب اسماشونو مینویسی و وقتی اومدن جلوش پول ویزیتشون بنویس ، اگر بیمه بود یه نرخ داره اگر ازاد باشه یه نرخ، بعد و دکتر اوکی بده میره تو
فقط خواهشا برای وقت مردم ارزش قائل شو طرف ساعت هفت نوبتشه نگو سه باید اینجا باشی
به موقع نوبت بده
صبور باش حال اون پدر و مادرو درک کن
موفق باشی
امیدوارم هر چی نی نی بیاد برای چکاپ باشه و همشون سالم باشن
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱