2777
2789
عنوان

خانمهایی که نماز میخونید لطفا جواب بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1610 بازدید | 50 پست

[QUOTE=147275774]خواهرم وسواس نداشته باش 10 دقیقه بعد از کرم زدن کاملا جذب پوستت میشه و مشکلی نداره برای وضو  ...[/QUOTE مطمئنی میترسم یه عمر نماز بخونم اخر هیچ به هیچ  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نه کرم رو لازم دارید که مرتب بزنید نه وضو رو واجبه که هر لحظه بگیرید . پس میتونید  اول وضو بگیرید بعد کرم بزنید . از طرفی چرب ترین کرم ها هم بعد از نیم ساعت جذب پوست میشن اگر جذب شده باشه که مشکلی نیست همون طور که دفتر مسائل شرعی گفتن اگر کرم جوری روی پوستتون باشه مثل یه لایه که وقتی ناخن میکشید بره زیر ناخن این ایراد داره کرمی که جذب شده که مشکلی نداره

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

@بانوی_اعظم  سلام عزیزم چون میدونم از احکام اطلاع داری تگت کردم ممنون میشم بگی اگه میدونی

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

نرم کننده که جذب میشه 

فقط کرم پودر و ضد آفتاب رنگی رو بشور 

دور چشم هم بعد یکی دو ساعت کامل جذب شده میتونی هم قبل خواب بزنی 

الکی خودتو آزار نده

عزیزم نه کرم رو لازم دارید که مرتب بزنید نه وضو رو واجبه که هر لحظه بگیرید . پس میتونید  اول وض ...

من همش ارایش نمیکنم خانمی نهابتش مرطوب کننده ودور چشم اما احساس میکنم تا وصو بعدی باز با ناخن میره زیر ناخن

منم بعد وصو میزنم مرطوب کننده معمولی یا دور چشم اما به نظرم جرم داره

خب اگه بعد از وضو میزنی پس دیگه مشکلت چیه؟

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

من همش بخاطر نماز آرایش نمیکنم.سختمه هی بشورم پاک کنم وضو بگیرم باز برم آرایش کنم.یکی به من بگه مداد ...

@بانوی_اعظم  

بعدا منم لایک کنید بیام جواب بخونم  مرسی  

نه خانمی اصلا چیزی نمیدونم با ۰۹۶۴۰ تماس بگیرید

عزیزم من بانوی افظم رو تگ کردم ایشون از احکام مطلعه تگش کردم بیاد تامیکت رو بخونه🙂