2777
2789

بچه ها تروقران بیاین تاپیک اخرم پای مرگ زندگییییی کمکم کنیین😭😭😭😭

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4749033/بچه-ها-تروخدا-بیاین-دوستمم-حالش-خوب-نیست

💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم  فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟     ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه عقب انداختین بیبیچک بزنین.

آخه تواینجا خوندم یه سریا تاخیر داشتن با کلومیفن، از بس بی بی منفی دیدم انگیزه ندارم😔

لطفا برای شادی روح پدر عزیزم صلواتی بفرستید. اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم
آخه تواینجا خوندم یه سریا تاخیر داشتن با کلومیفن، از بس بی بی منفی دیدم انگیزه ندارم😔

چند روز عقب انداختین؟ یدونه بزنین ضرر نداره.

من دو ماه لتروزول استفاده کردم نتیجه نگرفتم. اینماه میخام کلومیفن بخورم....

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

تاپیکای اخیرو که میبینم کسایی که کلومیفن مصرف کردن خیلی زود باردار شدن ولی لتروزول نه...احتمالا باردارین

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
چند روز عقب انداختین؟ یدونه بزنین ضرر نداره. من دو ماه لتروزول استفاده کردم نتیجه نگرفتم. اینماه می ...

دیروز باید میشدم،هرماه سر موقع یا یه روز جلوتر میشدم، این ماه اینطوری شد، فکر کنم از قرص باشه...😔😔😔

لطفا برای شادی روح پدر عزیزم صلواتی بفرستید. اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم
تاپیکای اخیرو که میبینم کسایی که کلومیفن مصرف کردن خیلی زود باردار شدن ولی لتروزول نه...احتمالا بارد ...

منم لتروزول خیلی استفاده کردم با وجود فولیکول خوب باردار نشدم...داره ۴سال میشه بی دلیل باردار نمیشم😔

دیروز باید میشدم،هرماه سر موقع یا یه روز جلوتر میشدم، این ماه اینطوری شد، فکر کنم از قرص باشه...😔😔 ...

ایشالا خیره. منم دو روز پیش موعدم بود ولی یروز تاخیر داشتم اونقد تو دلم خوشحال بودم... ولی امروز پریود شدم. 😔

اگه دیدین چند روز عقب انداختین بیبی چک بزنین. دلم روشن باردارین

ایشالا خیره. منم دو روز پیش موعدم بود ولی یروز تاخیر داشتم اونقد تو دلم خوشحال بودم... ولی امروز پری ...

ممنونم،دعا کنین برام😔😔😔 ان شاءالله شماهم بزودی باردار بشین

ایشالا خیره. منم دو روز پیش موعدم بود ولی یروز تاخیر داشتم اونقد تو دلم خوشحال بودم... ولی امروز پری ...

چند وقته منتظری؟

عزیزم... چقدر شبیه منی.. منم بچه اولمو سه سال طول کشید مشکلیم نداشتیم... الانم برای دومی دارم تلاش میکنم ک متاسفانه لتروزول بی نتیجه بود.رفتم تو پنجمین ماه اقدام.😔

چند وقته منتظری؟

بچه اولمو سه سال انتظار کشیدم. الانم رفتم تو پنجمین ماه برای اقدام دومی...