zarang مدیر استارتر عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 362 عنوان کمککک آبغورم کپک زده چیکار کنم😥😥 25244 بازدید | 26 پست 20لیتر آبغوره گرفتم کپک زده چیکارش کنم توروخدا هرکی راهی بلده بگه😥😥😥😥 1399/05/02 | 16:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختربهاااار عضویت: 1397/10/09 تعداد پست: 41190 کپکشو بگیر و استفاده کن بقیش روهمه ابغوره ها کپک میزنن وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
mmmgh عضویت: 1397/03/09 تعداد پست: 13430 میگن نمک بزنین و بزارین یکی دوقل بزنه کپک نمیزنه ❤️😍I'M BLESSED 😍❤️
خزان_کرمپوری عضویت: 1398/04/26 تعداد پست: 915 کیکشو بگیر،بجوشون و بعد مقداری ک استفاده میکنی بزار یخچال بقیه شو فریز کن خدایا خودت مراقب بچه هام باش😍
تومبون عضویت: 1398/09/09 تعداد پست: 9572 وا مگه آبغوره رو میجوشونن؟؟ بار اوله میشنومبعدم همه ی آبغوره ها کپک میزننروشو بردار بقیشو استفاده کن
نسررین۲ عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 6929 ماهیت آبغوره اینه ک کپک میزنه...خودشو ناراحت نکن نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن! خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟
zarang مدیر استارتر عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 362 از صافی رد کردم نمکم زدم سرشو هم کاملا کیپ کردم ولی باز کپک زد
چیتوزموتوری عضویت: 1398/04/20 تعداد پست: 4398 کپکشو بگیر و استفاده کن بقیش رو همه ابغوره ها کپک میزنن مگه میشه. چرا مال ما تا به حال کپک نزده
هشیار عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 703 ابغوره باید صاف صاف باشه هیچی توش نباشه تا لبه بطری پرکن نایلون فریزر بکش درش محکم ببند احتمالا هوا رفته تو ش کپک زده