2777
2789

چرا این همه متوسل شدم و براشون نذر دادم شهید ابراهیم هادی و شهید سامانلو حاجتمو ندادن... توروخدا ... چیکار باید کنم ...واسه همه رو حاجت داد الی من ... 😔

بهترین اتفاق زندگیم  روز ۹/۹/۹۹ افتاد 😍 خدایا سپاسگزارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اگه حاجتت خوب باشه واز ته دل بخای حتما حتما بهت قول میدم ابراهیم هادی جوابتو میده من خودم خیلی جا ها ازش کمک گرفتم 

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️
چه حکمتی ... خسته شدم ... دیگه نذری نبوده نکرده باشم 

منم مث توام ولی وقتی ب این فکر میکنم ک خدا حتما صلاح منو میخواد تسلیم میشم

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود🌿
ببین اگه حاجتت خوب باشه واز ته دل بخای حتما حتما بهت قول میدم ابراهیم هادی جوابتو میده من خودم خیلی ...

حاجتم شرعی ... به خدا چیزه بدی نخواستم ... الان تایپ میکنما جلو اشکامو نمیتونم بگیرم ... 

کرونا هست وگرنه می گفتم نذر اطعام. یعنی من شده هر کاری کردم نشده نذر اطعام کردم سه ثانیه ای شده.&nbs ...

به جاش بستنی یا شیرکاکایو نمیشه بکنم نذر و کجا برم بدم 

یه سوال اسی چادری هستی بی ربطه نمیگم هر کی حجاب نداره فلانه و... من خودم موهام بیرونه ولی خدا خدای ه ...

حجابم معمولیه نه چادری نیستم 

به جاش بستنی یا شیرکاکایو نمیشه بکنم نذر و کجا برم بدم 

اطعام غذای سیر شدنیه مثلا حتی نون پنیر سبزی، شله زرد و... الان هیچ نذر اطعام رو من توصیه نمی کنم هیچی. به خاطر وجود کرونا