2777
2789

میخام برااولین بار درست کنم میشه یکی توضیح بدی چجوری درست کنم ک خوشمزه شه؟؟؟ چقد ادویه میخاد و اینکه چندساعت طول میکشه اماده شه

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. 

هر چی بیشتر بزاری خوشمزه تر میشه با شعله کم قدیمیا میگفتن سه تا اذان باید رد بشه از فسنجون یعنی غروب دم کنی فردا ناهار بعد اذان بخوری

اگه میخواین قربون صدقه کسی برین، شمالی یاد بگیرین.. یه ♡بلامیسر♡ میگی قشنگ تو دل طرف میشینه... دیگه ♡ تی جانِ رِه بیمیرم ♡ که جای خود داره 😍😍😍😍                      شمالیشونم 😎😎😎😎😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش ادویه خاصی نمیخواد ولی مرغو که جدا میپزی میتونی دل بخواه بریزی.

بعضیا تو خود فسنجون گلپر میزنن

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

والا من که ادویه اصلا نمیزنم با گوشتم درست میکنم ۲ساعتی طول میکشه

من میخام با مرغ درست منم خوب می‌شه؟؟؟ تیکه هاش باید ریز ریز باشه؟؟ 

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. 

پختش کوتاهه، نهایتش ۴-۳ ساعت، ادویه هم در صورت تمایل زردچوبه و زعفرون

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
خودش ادویه خاصی نمیخواد ولی مرغو که جدا میپزی میتونی دل بخواه بریزی. بعضیا تو خود فسنجون گلپر میزنن

اهان ینی بوی ادویه نمیخاد بپیچه توش؟؟؟ یجا خوردم انقد بوی ادویه کاری میداد نمیشد خوردش

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. 

پیاز تفت بده اگه با گوشت مرغ میخوای درست کنی، گوشت مرغ رو تو پیاز تفت بده، زردچوبه و فلفل سیاه و دارچین بزن بعد گردوی آسیاب شده رو اضافه کن با شعله کم تفت بده، زعفران اضافه کن بعد آب یخ داخلش بریز وقتی جوش اومد روی شعله کم بذار تا بپزه یکساعت آخر رب انار اضافه کن با توجه به ذائقه اتون اگه دوست داشتی یکم شکر هم اضافه کن

۲ ساعته میشه آماده کرد ولی ۵ ساعت بذاری جاافتاده تر میشه

پختش کوتاهه، نهایتش ۴-۳ ساعت، ادویه هم در صورت تمایل زردچوبه و زعفرون

زعفرونو بریزم تو مرغش میشه ی بار کامل توضیح بدین من چحور درست  کنم

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. 
اهان ینی بوی ادویه نمیخاد بپیچه توش؟؟؟ یجا خوردم انقد بوی ادویه کاری میداد نمیشد خوردش

نه همون بوی گردو و رب انار کافیه دیگه. 

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

پیاز تفت بده اگه با گوشت مرغ میخوای درست کنی، گوشت مرغ رو تو پیاز تفت بده، زردچوبه و فلفل سیاه و دار ...

البته اگه میخوای مدت بیشتری بمونه مرغ یا کوفته ریزه رو یک ساعت و نیمه آخر اضافه کن

زعفرونو بریزم تو مرغش میشه ی بار کامل توضیح بدین من چحور درست  کنم

همون مرغ زعفرونی رو مثل زرشک پلو درست کن بزار کنار. بعد پیازو رنده کن با مغز گردوت تفت بده بعد آب بریز بزار بپزه. آبو زیاد نریز که آبکی شه. نیم سافت اخر رب انار بزن و مرغو بنداز توش. اگه ترش تر میخوای که آبلیمو هم بزن با نمک

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

من میخام با مرغ درست منم خوب می‌شه؟؟؟ تیکه هاش باید ریز ریز باشه؟؟ 

ذائقه ها فرق میکنه من با مرغ دوست ندارم ولی شوهرم دوست داره مرغم تیکه تیکه میکنن خواهرم با مرغ درست میکنه فقط رون مرغ میزنه ولی مواد تشکیل دهنده س یکیه

رب انار 

شکر یا نمک هر کدوم رو که دوست داری

گردو

برای چراغ های همسایه هم نور آرزو کن بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد
زعفرونو بریزم تو مرغش میشه ی بار کامل توضیح بدین من چحور درست  کنم

دستورشو کاربر نفسمه برات بالا نوشت، من فقط دارچین نمی‌زنم، معمولاً به گوشت همه‌ی خورش‌ها در حین تفت زردچوبه و فلفل سیاه می‌زنم، زعفرونم آخر کاربه خورش اضافه می‌کنم.

وسواس به خرج نده، خیلی تفاوت نمی‌کنه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
هر چی بیشتر بزاری خوشمزه تر میشه با شعله کم قدیمیا میگفتن سه تا اذان باید رد بشه از فسنجون یعنی غروب ...

جدی؟؟؟ ینی پاشم از الان بذارمش تا شب خوب میشه؟؟ 

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. 
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز