2777
2789
عنوان

چقدر شکاک بودن بده

168 بازدید | 9 پست

دیشب همسرم دوستش گفته بود به منت ک برای ظهور و بفرست بخونم اسم چندتا کتاب بود ک اسم نویسنده رو خواسته بود

همسرم فرستاده بود براش 

یهو بعد یک ساعت دیدم زنگ میزنه همسرم گفت حتما کاری داره 

تلفن برداشت گفت جان علی 🙄 یهو یه خانم گفت ببخشید اشتباه گرفتم 😑 بعد پ‌شت  سرش اس ام اس داد همسرش ممنون داداش ک فرستادی 🥴

خیلی بی اعتمادی بده 😔 

Somiya_beautyshop   خوشحال میشم ب پیجم سر بزنید 😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

یا علی 😂😂😂😂😂😂😂😂

( میشه برا سلامتی فندوقم صلوات بفرستی) نی نی خوشگلم مامان جان تو بهترین سوپرایز زندگیم بودی وقتی تو اوج نا امیدی وارد زندگیم شدی نفس مامان انشالله سالم و سلامت ب دنیا بیایی اینو بدون مامانی خیلی دوستت داره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یا علی 😂😂😂😂😂😂😂😂

خیلی بد بود فکر کن جلوی شوهرش زنگ زده ببینه کی طرف 😂 من جواب میدادم فکر کن طرف تیکه پاره بود 😔 

Somiya_beautyshop   خوشحال میشم ب پیجم سر بزنید 😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

شاید خانومه میخواسته کس دیگه رو بگیره اشتباهی فرستاده

نه بابا خود ‌‌‌ شوهرش صبح به همسرم گفت 

منم نفهمیدم همسرت واسه دوستش فرستاده؟ یعنی ۲ تا مرد به هم پیام دادن؟

بله عزیزم بعد چون اسم چندتا زن بوده زنش شک کرده رنگ زده بود ببینه طرف کیه 😔

نویسنده کتابا اسم زن بوده؟؟؟

بله