2777
2789

چند روز پیش یکی تاپیک زده بود که  نصیحتم کنید و اینا... خوشم اومد از کارش... هممون یه سری تجربه ها داریم که خیلی سخت و با هزینه به دستش اوردیم... بیاید تجربه هامونو به هم بگیم... میخواد مربوط به شوهر باشه مربوط به بچه باشه ، مذهبی باشه، هرچییی....

مثلا از خودم شروع میکنم...

اگه زندگی مشترکتونو شروع نکردید به این موضوع توجه کنید و اگه شروع کردید اصلاحش کنید... خونه ای که اعضای خانواده نتونن به هم ابراز محبت کنن در دراز مدت خیلی مشکلات پیش میاد براشون... بچه ی اون خانواده بزرگ که شد با یه عااالمه خلأ عاطفی نیره توی جامعه و با یکم محبت کردن خر میشه و آماده سواری دادن، مادر اون خانواده میشه مثل این همه زن که دور و برمون میبینیم به یه صحنه عاشقانه فیلم با حسرت نگاه میکنن... و...و..و...

@دختر_گرانبها  

تجربیات این خانم عالی بود

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه قراره فرزنددوم داشته باشید فاصله سنی بین دو بچه بیشتر از سه سال نشه 

میلیون ها سال است که زنان حامله میشوندوشکم هایشان میشود خانه ی موجودی دیگر ، میلیون ها سال است که آدم های دیگر شاهد بارداری و زاییدن زنان هستند اما هنوز هیچکس به آن عادت نکرده است ، نه خود زنان حامله نه  رهگذر ها ، مردم دوست دارند به زنان باردار لبخند بزنند و مراقبشان باشند ، انگار شکم های بزرگ و موجودات درونشان هیچ وقت عادی و تکراری نمی شوند . جدا چقدر عجیب است نفس کشیدن کسی زیر پوست تو .  چقدر عجیب است تماشای تکان خوردنش ، و چقدر عجیب است دلبسته شدن به موجودی که ساکن دنیای دیگر است ...🤰🤱🏿

من تجربه 10 سال اشنایی و ازد.واج و عبور از فراز و نشیب های بسیار..... فقط به صبر رسیدم..هرکس عجولانه جواب بده...تلافی بکنه.... واکنش نشون بده بازندست... برای هرکاری حتی دعوا باید با صبر و شکیبایی و درایت.... با عقل و فکر دعوا کنی.... حرفایی که میزنی از قبل بهش فکر کن..یا بزار بعدا جواب بده.... اینطوری همیشه پیروزی

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای