2777
2789

غوره رو دون میکنی بعدش میشوری میبری میدی بیرون با دستگا برات ابگیری میکنن بعدش میاری از صافی ردش میکنی تفالش دربیاد بعدش میزاری ابغوره صافو یا جلو افتاب یا میجوشونی ک خام نباشه توشم نمک میریزی ک شور بشه بعدشم میل میکنید

پناه بر تو ک بی واژه مرا میفهمی.....
غوره رو دون میکنی بعدش میشوری میبری میدی بیرون با دستگا برات ابگیری میکنن بعدش میاری از صافی ردش میک ...

پس اگه بخوام جلو افتاب بزارم باید توش نمک بریزم یا فقط موقعه جوشیدن نمک بریزم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس اگه بخوام جلو افتاب بزارم باید توش نمک بریزم یا فقط موقعه جوشیدن نمک بریزم

در هر صورت باید نمک بزنی ،بجوشون بهتره، احتمال خراب شدنش کمتر میشه

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
پس اگه بخوام جلو افتاب بزارم باید توش نمک بریزم یا فقط موقعه جوشیدن نمک بریزم

اگ میخای بزاری جلو افتاب دبه بزرگ پیدا کن با تفالش بزار جلو افتاب بعدچن روز از صافی ردکن تفالشو بگیر توش هرچقد ک شوری شو دوس داری نمک بریز کم کم بریز و بچش ک زیاد نشه نمکش. ولی اگ میخای بجوشونی تو قابلمه اول از صافی ردکن بزار بجوشه خنک ک شد بعدش نمکشو بریز و ابغوره رو بریزتو بطری

پناه بر تو ک بی واژه مرا میفهمی.....
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792