2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم وقت نمیکنه پولشم نداریم😒

من شوهرم ساعت 

شیش و خورده ای میاد خونه بعد میریم ی جایی تو پارک میشینیم تو شهر میگردیم آهنگ میزاریم حال دلمون خوب میشه نیاز نیس ک کلی خرج کنی یا وقتت زیاد باشه در حد ی ساعت 

ن خیلی بیشتر گف رهن ۲۰ اجاره ۵۰۰ بود الان رهن ۴۰ اجاره ۷۰۰ میگه

اره خیلی بیشتر اضافه کرده باز همسرت با صابخونه حرف بزنه شاید کنار بیاد نشد هم فدای سرت تو شهری که هستی مطمئن باش انقد خونه خالی هست شاید خدا بخواد یه محله و خونه بهتر از اونجا پیدا کنید همیشه باور داشته باش تا اتفاقات خوبی بیافته 

دوستت دارم ...و این نهایت وابستگیست❤❤
اره خیلی بیشتر اضافه کرده باز همسرت با صابخونه حرف بزنه شاید کنار بیاد نشد هم فدای سرت تو شهری که هس ...

حرف زد نشد با شوهرم دعوام شد گفتم چون پول نداریم خونه خوب گیرمون نمیاد خیلی ناراحتم😭😭😭 

حرف زد نشد با شوهرم دعوام شد گفتم چون پول نداریم خونه خوب گیرمون نمیاد خیلی ناراحتم😭😭😭 

ای بابا دعوا چرا خدا کمکتون میکنه گلم بگردین دنبال ی خونه دیگه ایشالا ی خونه بهتر گیرتون بیاد

اشکالی نداره ولی با شوهرت دعوا نکن اگه داشته باشه مطمئن باش میزاره رو پول 

هنوزم ادم های با انصافی هستن با قیمت مناسب خونه پیدا میشه شاید یکم متراژش کمتر باشه واسه این چیزا غصه نخور عزیزم 

امیدوارم زودتر بتونید خونه بخرید و از مستاجری در بیاید میدونم شرایط سختیه 

دوستت دارم ...و این نهایت وابستگیست❤❤
چیکار کنیم🤔

به همین روند ادامه بدیم ببینیم چی میشه 

تو چن وقته ازدواج کردی

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤