2777
2789
عنوان

تکنیک۳۶۹(جذب)

88960 بازدید | 59 پست

جدیدا بین کچهای قانون جذب تکنیک ۳۶۹ تسلا محبوب شده منم چند روز پیشا یادش گرفتم و انجامش دادم برای ۲ خواسته 

شاید باورتون نشه ولی یکی رو از روز ۱-۲ اکی شده و ادامه داره و دیگریم از روز ۳ یعنی دیروز واقعا خودم بهت زدمو باورم نمیشه خیلیم تکنیک ساده ای هستش

جمله ی تاکیدی مناسب خواسته رو انتخاب کنید

۳ دفعه صبح

۶ ظهر یا عصر

۹شب ها بنویسید و تجسم و حسش کنید

قانونش توضیح بده

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اون اعداد رونفهمیدم اون اعداد روتکرارکنیم یاساعت ۳و۶و۹بنویسیم و

اگه فهمیدی واسه منم توضیح بده 

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!
میتونم خواسته تون رو بدونم چی بوده و در چه حد دست نیافتنی؟

خواسته هاتونو به هیچ کسی نگید بهتره تا زمانی که کامل رخ بدن

اما من بهتون میگم

اینم بهتون بگم ادما با هم فرق دارن ممکنه موضوعی برای شما ساده باشه ولی برای شخصی چالش ذهنی و اذیت کننده 

من کلا ۲ موردو انتخاب کردم قبلا تکنیکهای دیگه رو انجام دادم اما این یکی واقعا حیرت انگیز بود که بیانش کردم

اما دو موضوعی که روشون کار کردم.

من یک پیج دارم خیلی منفی بودم در موردش اما الان تغییرات خیلی خوبی درش رخ داده دقیقا اون چیزی که میخواستم شد(پیشنهادی که میخواستم گرفتم)

مورد بعدی مورد لاغریه،من همیشه دختر لاغر و فیتی بودم اما چند ساله همش دارم چاق میشم بخاطر باورهام دقیقا از روزی که شروع کردم مول قبل نیستم ذهنم همش منو از خوردن چیزای اضافی و ناسالم دور میکنه بیشتر میلم به چیزای سالم کشیده میشه

من این تکنیکو نشنیدم ،یکم توضیح بده ،یا سایت معرفی کن 

ظهر ۶دفه بنویسیم وشب ۹دفه؟

بله نوشتم توی تاپیک که یک جمله ی مناسب با خواسته رو انتخاب میکنید و ۳ مرتبه در صبح و ۶ در ظهر یا عصر و ۹ در شب نوشته میشه باید بنویسیدش و در حین نوشتن بهش فکر میکنید حسش میکنید و تجسم

این نوشته ها رو نگه داشتین یا نه؟

من یک دفتر جدید خریدم قبلی تموم شد ولی کلا برای تمریناتم اصولا تمریناتم تموم میشه یا میسوزونم یا پارشون میکنم گرچه بهتره به نیروهای برتر سپرده بشه(اب،اتش)البته دفترو لطفا در اب نندازید اتیش بزنید خاکسترو به باد بدیدم میشه