2777
2789
عنوان

بازار یابی شبکه ای

64 بازدید | 10 پست

سلام عزیزای  دل .میخواستم وارد بازار یابی شرکت پنبه ریز بشم.کسی تجربه شو داشته لطفاً تجربیاتشو به اشتراک بگذاره .راضی بودین یانه؟چرا؟

گلهای زندگیم را دوست دارم.

نرو نرو نرو

اصلا فکرشم نکن 

اون کاخ رویایی ک برات ساختن فقط خیالاته.هرررررچی شنیدی دروغه

مثل یه خواهر بهت میگم نرو

از نظرم خوشت نیومد،رد شو...مجبور به ابراز وجود نیستی😄 اگه جوابتو ندادم بدون ارزش واکنش نداری الکی خودتو جر نده😙🤚🏻

نرو نرو نرو اصلا فکرشم نکن  اون کاخ رویایی ک برات ساختن فقط خیالاته.هرررررچی شنیدی دروغه مثل ...

تجربه شو داشتی.فروش لوازم ارایشیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه شو داشتی.فروش لوازم ارایشیه؟

بله 

یه ماه نشده خارج شدم از بس دروغ شنیدم

از نظرم خوشت نیومد،رد شو...مجبور به ابراز وجود نیستی😄 اگه جوابتو ندادم بدون ارزش واکنش نداری الکی خودتو جر نده😙🤚🏻

نتونستین مشتری جذب کنین؟

من یه شرکت دیگه رفتم ک تمام کسایی از پنبه ریز زده شده بودن اومده بودن اونجا

از اول دروغ تحویلم دادن و 12 میلیونمو خوردن

[QUOTE=147208362]نتونستین مشتری جذب کنین؟[/QUOوعده آن چندانی بهم ندادن که رویایی بخوام فکر بکنم.ماهی دو تومنم داشته باشه خدا بده برکت

من یه شرکت دیگه رفتم ک تمام کسایی از پنبه ریز زده شده بودن اومده بودن اونجا از اول دروغ تحویلم دادن ...

اینجا پولی از کسی گرفته نمیشه عزیز.جنس میخری باید بفروشیش .پور سانت میگیری

اینجا پولی از کسی گرفته نمیشه عزیز.جنس میخری باید بفروشیش .پور سانت میگیری

اونجا هم همین بود اون همه خرید کردم

اما چیزای خیلی گرونتر از بازار ک هیشکی حاضر ب خریدشون نبود

از اولم ب من نگفتن ک قراره فروشندگی کنم وگرنه وارد نمیشدم

از ما گفتن بود...خودت بهتر میدونی