2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد

331 بازدید | 24 پست

اعصابم خورد شد تا شب.    

هی خداااا دلم گرفت... من میرم سرکار. باید 9 سرکار باشم. مسیرمون یکیه..... خو حیفه من هزینه کنم ماهی 150 تومن میشه.    

اونم خونسرده. لج میکنه..... من امروز خواب موندم اونم خوابیده. دلش جوش نمیزنه اصلا چون تایم خودش 9.30

من استرس میگیرم چون کارفرمام خیلی غر میزنه. اما شوهرم این موضوع رو جدی نمیگیره..  امروزم لحظه اخر سریخچال رفت سر صبح اب بخوره... گفتم چرا لج میکنی.  هربار حرص در میاری. خستم کردی.اونم خواست بطری رو پرت کنه... بعد نشست گفت اصلا نمیبرمت...... دلم میخواست بشینم زار زار گریه کنمممممم. چقدر ضعیفم. چند بار غر زدم پاشو بریم دیرم شده از شنبه اسنپ میگیرم... پاشد تا محل کارمم هیچی نگفتیم. من میدونم اون رفته سرکار و عین خیالش نی....اما من دستام میلرزه. ناراحتم با کوچکترین بحث بهم میریزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیز مهمی نیست اسنقدر خودتو ناراحت میکنی

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸
برو گواهینامه بگیر خودت ماشین رو بردار برو  دو روز این کار رو کنی زود بیدار می شه

دارم گواهی نامه... اره باید بیشتر رانندگی کنم. تا دستم بیاد تنهایی بردارم ماشینو. چون تازه گرفتم.... خیلی دلم گرفته.  . خیلی

خب اسنپ بگیر عزیزم، چون میدونه ضعیفی اذییتت میکنه، دیگ زمان قاجار نیست که با خر مشت غلام نیاز باشه بری تا سر دروازه، با اسنپ برو، با تاکسی برو، با مترو برو با..... 

در زندگی از تصور مصیبت های بیشماری رنج بردم که هرگز اتفاق نیفتادند...

عیییین منی عزیزم

شوهرت خیلی لوسو بچه ننه و رو مخیه 

باید یاد بگیری به خودت متکی باشی

اعتمادبه نفستو بالا ببری و تحت هیچ شرایطی با رفتاراش بهم نریزی و به یه ورتم نباشه بعد ببین چجوری میزاردت رو چشاش

۹۹/۹/۹خونه ای که دوست دارمو خریدم.برای براورده شدن ارزوم یه اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم میفرستید ⚘

عزیزم مرد همینه ، من نمیدونم خدا چرا اینارو اینقدر عقده ای آفریده ، منم دیروز باهاش رفتم سونو بعد داروخونه یه چیزی میخواستم پدرمو دراورد تا منو برد ، هی زود باش دیرم شده کار دارم خودم برات می‌خرم، اخرم اون داروخونه نداشت گفت خودم می‌خرم ، شبم اومد ولی نخریده بود 

...