2777
2789
عنوان

خانومایی ک راه دور ازدواج کردین

260 بازدید | 31 پست

ما دیشب اومدیم خونه ی بابام 3 ساعت و نیم فاصله داریم و تقریبا سه هفته ی بار میایم دیشب تو راه ب شوهرم گفتم میخام ی هفته بمونم کلی دعوا راه انداخت هرچی خاستم بحثو ادامه ندم کلی باهاش شوخی کردم همش ضایعم کرد و سرم داد کشید واقعا تقصیر منه؟وقتیم اومدیم خونه کلی خودشو گرفت جلو مامانمو بابام اصن ذوقشون کور شد الان شوهرم بیدار شد میخام بش بگم بره خودمم باش نمیرم واقعا دیشب هیلی منو ضایع کرد هم تو ماشین هم جلو خانواده،بهش گفتم میخام یکم استراحت کنم دخترمو کمکم نگهداری کنن گفت انگار فقط تو بچه داری میکنی و کار شاقی انجام میدی نظر شما چیه تقصیر منه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان که نمیدونم.ولی بعدا که رفتی خونتون مسئولیت دخترتو بنداز گردنش چندروز بفهمه بچه داری واقعا کار ش ...

اصلا بیشتر نیم ساعت تحمل ندارههههه ی حموم میرم تا بیام کلافه شده بعدم ک بهش میگم میگه تو رو اذیت نمیکنه ولی منو اذیت میکنه فک کردی زیر بار میره

اخی میفهممت‌.کار بدی کرده حداقل میتونست بهتر بگه نه.اما اگه به خوبی راضی نشد باهاش برو‌.شما که راهت نزدیکه هر وقت خواستی میتونید با شوهرت بیای.من چی بگم که ۹ساعت فاصله دارمو از شب یلدا نرفتم.

برای اینکه خدا یه نی نی دختر سالم بهم بده یه صلوات مهمونم کنید.

عزیزم منم مثل تو راهم دوره حتی از تو بیشتر.نمیدونم اقایون چرا اینطورین؟بمون خونه مادرت حساب دستش بیاد من اونقد رو دادن سال ب سالم نمیبره مامانمو ببینم سنگ دلن

خدایا یاورم باش☝☝☝
باید موقعه ای که ازدواج کردین بهش میگفتی ک میخوای تو شهر خودتون و کنار خانوادت زندگی کنی.، دیگه این ...

شرایط کارش طوری نیست ک جابجا شه من همچین توقعیم ازش ندارم کاش فقط منو درک میکرد ک وقتی تو شهر غریب هیچ دوستی ندارم نیاز دارم خانوادمو ببینم زودب زود ایقد منو کوچیک نمیکرد بخاطر ای موضوع

خیلی برام عجیبه مگه تو شهر خودتون پسر نیست ک راه دور ازدواج میکنید....چطور میتونید از خانوادتون دور باشید

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

فاصله منم با خانواده م ٣/٥ ساعته

قبل بچه دارن شدن دوسه هفته يه بار ميرفتيم چند روز ميمونديم

گاهيم پيش ميومد من بيشتر بمونم اون بعدا بياد دنبالم

بعد بچه از زايمانم تا ٨ ماه من شهرخودمون بودم تنهايي بچه داري بي تجربه سختم بود

اونم گاهي ميومد سر ميزد

بعد ٨ ماهم كه رفتم خونه خودم. دوهفته اينجام دو هفته اونجا

دق ميكنم تنهايي اونم درك ميكنه

عزیزم منم مثل تو راهم دوره حتی از تو بیشتر.نمیدونم اقایون چرا اینطورین؟بمون خونه مادرت حساب دستش بیا ...

واقعا هرچی فکرشو میکنم سه ساعت راه زیاد نیست واسه دوسه هفته ای ی بار واسه منه بیچاره ک هیچ دوستی تو اون شهر ندارم بعد زایمانم بخاطر همین تنهایی یکسالو نیم من افسردگی داشتم اما نمیذاشتم کسی بفهمه میگفتم ناراحت میکنم اطرافیانمو...الان این حرفا رو حق خودم نمیدونم