2777
2789
چرا جو میدین

جو نمیدم همدانی هستم و اطلاعات دارم 

👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش بحالتون چه ارزونه

ولی به نسبت شهرای دیگه خیلی بالاست.

طوریکه خبرگزاری ایسنا هم ماه پیش خبر گذاشت راجبش و نوشته بود این حباب مسکن همدان به علت تعداد بیش از نیاز املاکی های این شهره به نسبت مساحت وجمعیت

👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!
میگم محل شیر سنگی یا سنگ شیر منطقه خوبیه

متوسط رو به پایین هست

به نظرت اراک بهتره؟ از الودگیش میترسم

همدان شهر قشنگیه.

من اراک نرفتم عزیزم ولی برای گرفتن این تصمیم مهم شاید بهتر باشه سفر برین هر دو شهر تا عاقلانه تصمیم بگیرید

تهران واقعا جای خیلییییی معمولیش این قیمته خیلی خوبه ک بهترین جاش ۴۰ تومنه دیگ 

وا چرا این حرفو میزنی عزیزم

شهرک غرب متری ۴۰ تومنه

خیلی معمولیه؟

دیدی میگن اونی که گریه میکنه یه درد داره ...اونی که میخنده هزارتا درد؟؟؟من میگم اونی ک میخنده هزارتا درد داره ولی اونی که گریه میکنه به هزارتا دردش خندیده ولی جلو یکیش ...حسابی کم اورده💖🙃
ولی به نسبت شهرای دیگه خیلی بالاست. طوریکه خبرگزاری ایسنا هم ماه پیش خبر گذاشت راجبش و نوشته بود ای ...

عزیزم اینکی شما میگی مثلا مال یه قصره

شما با متری ۱۴-۱۵ تومن خونه ی خیلی خوبی میتونی بخری

بابا جان بخدا دختر خاله ی من تازگیا شهرک غرب متری ۱۸ خریده حالا نخ خونه ی خفن ولی خب خوبه  ا ...

منم همینو گفتم

گفتم دیگ بهترین خونه اونجا ۴۰ تومنه

جای خوبیم هس

دوستمون میگه معمولیه 

دیدی میگن اونی که گریه میکنه یه درد داره ...اونی که میخنده هزارتا درد؟؟؟من میگم اونی ک میخنده هزارتا درد داره ولی اونی که گریه میکنه به هزارتا دردش خندیده ولی جلو یکیش ...حسابی کم اورده💖🙃
عزیزم اینکی شما میگی مثلا مال یه قصره شما با متری ۱۴-۱۵ تومن خونه ی خیلی خوبی میتونی بخری

شما همدان زندگی میکنی؟

۱۵ تومن الان قیمت آرام شرقی هست که پایین شهر محسوب میشه دیگه

شهرک های مدنی و فرهنگیان شده متری ۱۲

متخصصین،استادان،محرمی،و... الان همه ۴۰ تا ۶۰ هست

شما همدان زندگی میکنی؟ ۱۵ تومن الان قیمت آرام شرقی هست که پایین شهر محسوب میشه دیگه شهرک های مدنی ...

بخدا دارید جو میدید

ما خودمون خونه معامله کردیم

به سال ساخت خونه بستگی داره

اگه صفر باشه قیمتش بالاس