2777
2789
عنوان

دلم گرفته ع همه...

192 بازدید | 26 پست

حالم خعلی بده..... گیج شدم نمیتونم فرق واقعیت و خیال و بفهمم نمیدونم کسی که اذیتم میکنه واقعا اینکارو میکنه یا من توهم زدم.... همه سرزنشم میکنن بم میگن روانی توهمی دیونه و.... ولی دست خودم نیست واقعا حالم بده

چسوی من کجایی؟ چسو چه بی وفایی😅چسوی من گوز نده... چسوی من چس بده😆من عاشق او بودم و او عاشق او🤦😬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بیشتر توضیح بدی متوجه تشدم

درواقع من حس میکنم یکی تو خونه بم ازار جنسی میرسونه ولی وختی به بقیه میگم اونا میگن توهم و خیالاتته واقعا وضعیت مضخرفیه

چسوی من کجایی؟ چسو چه بی وفایی😅چسوی من گوز نده... چسوی من چس بده😆من عاشق او بودم و او عاشق او🤦😬
الان همه همین حالو دارن اگه یکی خوب بود باید تعجب کرد😪😪

😟😟

نه نمیرم ولا  فقط انگار خیلی توهم میزنم و فکر

این فکرا ادمو نابود میکنه خعلی داغونم 

نه نمیرم ولا  فقط انگار خیلی توهم میزنم و فکر

تو چه توهمی میزنی 

من از ۲۴ ساعت ۲۵ ساعتشو فکر میکنم  واقعا خسته شدم.... همش آینده رو بد پیش بینی میکنم

خعلی مضخرفه منم همینطورم همش به خودکشی فکر میکنم تازه از بیمارستان روانپزشکی مرخص شدم الان دوباره میخوان ببرنم البته بیمارستان ک نیس تیمارستانه😊

توهم اینکه تو فکر بقیه دربارم چیه خودم واسه خودم جا بقیه فکر میکنم  توهم اینکه قراره اتفاق بدی ...

نباید اینجوری باشی عزیزم ب نظرم پیش روانشناس بری حالت خوب میشه