2777
2789

چجوری میگن بهشون؟!

منظورم قبل ازینکه هنوز دختر پسر همو ببینن و بشناسن خانواده پسره بیان ۱۰ دیقه قیافه و اخلاق دختره رو ببینن برن...ممکنه شبش زنگ بزنن بگن نپسندیدیم دخترتونو؟!

یا نه کلا زنگ نمیزنن؟!

برا من شبش زنگ زدن مامانم رف تو اتاق حرف زد ولی فقط شنیدم ک گف فعلا بخاطر کنکورش نمیتونیم بهش بگیم ک ذهنش درگیر شه...

ب من نگفتن هنوز ولی من از همون اول ک معرف زنگ زد و گف فهمیدم قضیه رو...🙄😬

اینکه همون روز مامانم داش ب ابجیم میگف ک حالا بذا کنکورشو بده یه مشورت بکنیم ببینیم نظرش چیه و بعدش مامان خواستگاره زنگ زد و بعدشم ک مامانم تو اتاق حرف زد و بعد ازون دیگ زنگ نزدن

الان سه تا گزینه هس که یا نپسندیدن.....یا مامانم ردشون کرده....یا منتظرن من کنکور بدم بعد پا پیش بذارن...

بنظر شما کدوم میتونه باشه؟!

اگ شما تو این شرایط بودین و نمیپسندیدین دخترو چجوری ب خانوادش میگفتین؟!رنگ میزدین یا ن اصلا؟؟

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

براساس حرفی که مامانت پشت گوشی گفته گزینه نپسندیدن رد میشه. یا مامانت گفته نه. یا گفته صبر کنین بعد کنکور.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush