2777
2789
عنوان

خانومااا..از هزینه عکس رنگی خبر دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 32 پست
الاهییی...انشالله هرچه زودتر هرکی واسه بچه رفته..دامنش سبز بشه به حق بی بی زینب❤❤❤🙏🙏

منک تو خوابم ببینم یسال اقدامم امروز متوجه شدم شوهرم مشکل اسپرم داره و انگار باید ای یو آی کنیم

انشاءالله هرکی دامنش تاحالا سبز نشده خدا خوشحالش کنه بزودی

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منک تو خوابم ببینم یسال اقدامم امروز متوجه شدم شوهرم مشکل اسپرم داره و انگار باید ای یو آی کنیم انش ...

منم خودم ۱ساله اقدامم...البته یه بارداری داشتم که ۵ماهگی ختم دادن

شاید اون مرکزی ک بری برات نزنه حالا بپرس ولی بزنی یکم بیحس میکنه خوبه

اره وقتو بگیرم چون تازه پری شدم..منتظربودم ببینم کی میشم وقت بگیرم.مرسی بازم از راهنماییت❤

منم خودم ۱ساله اقدامم...البته یه بارداری داشتم که ۵ماهگی ختم دادن

الهی😢شوهرت مشکل نداره؟

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
نمیدونم والا ۱ ساله اقدام کردم..حالا دکتر گفت یه عکس رنگی بدم..شوهرمم ازمایش بده ببینم قضیه چیه..

دقیقا مثل ما البته ۱۰ ماهه اقدامیم نزدیک یسال😢

حتما بفرستش از بده شوهر من کاشف ب عمل اومده بعد یسال ک تعداد اسپرمهاش نصف چیزیه ک باید باشه خیلی ناراحتیم

دقیقا مثل ما البته ۱۰ ماهه اقدامیم نزدیک یسال😢 حتما بفرستش از بده شوهر من کاشف ب عمل اومده بعد یسا ...

بشوهرت برس اجی چیزی نیس نگران بشی..اسپرم مردارو زود میشه تقویت کرد بحد خوب رسوند..نگران نباش بهش موز بده بعد خیلی ببخشید راحت میگم بزار میاد خونه با لباس زیر راحت باشه..البته ببخشید ببخشید مردا بیرون سرکارهستن بیضه هاشون تومرض گرما هست براهمین اسپرمم خوب رشد نمیکنه ببخشید راحت میگما یکار کن خنک باشه

بشوهرت برس اجی چیزی نیس نگران بشی..اسپرم مردارو زود میشه تقویت کرد بحد خوب رسوند..نگران نباش بهش موز ...

تازه ۱سالم چیزی نیس نگران بشی اجی هنوز وقت داریم ماا...ففط  بخودتون برسین

بشوهرت برس اجی چیزی نیس نگران بشی..اسپرم مردارو زود میشه تقویت کرد بحد خوب رسوند..نگران نباش بهش موز ...

اینکارهارو انجام میدیم عزیزم کلا راحته

ولی ی اشتباهی ک کرد از وقتی عروسی کردیم هرشب قلیون میکشید هرروز نوشابه میخورد مطمئنم از اینه

دقیقا مثل ما البته ۱۰ ماهه اقدامیم نزدیک یسال😢 حتما بفرستش از بده شوهر من کاشف ب عمل اومده بعد یسا ...

یه سال که خیلی نگران کننده نیس خوشگلم ....من پنج ساله اقدامم وفعلا درگیر عکس و ازمایشم ....ژل رویال خیلی برا مرد خوبه ...یکیم عسل و سیاهدونه تخم مرغ محلی با پیاز ....ان شاءالله به زودی مامان بشی 

اینکارهارو انجام میدیم عزیزم کلا راحته ولی ی اشتباهی ک کرد از وقتی عروسی کردیم هرشب قلیون میکشید هر ...

اره قلیون خیلی بده...مهم اینه ازاین به بعد بزاره کنار