2777
2789
عنوان

شوهرم مبگه چرا رفتي اينو خريدي؟

1647 بازدید | 71 پست

يكي از كارتهاي شوهرم دست منه، ولي هر وقت پول بردارم ازم در لفافه ميپرسه براي چي برداشتي؟ منم ادم خجالتيم ، وقتي ميبينم خيلي پولش براش مهمه ، از اول ازدواجمون از كارتش فقط براي پول تاكسي برميدارم. چند وفت پيشا رفتم يه چيزي براي خودم حريدم جز اولين بارهايي بود كه از كارتش پول برميداشتم، بعد ميگه براي چي رفتي اينو خربدي؟ نيازي نداشتي. بالخره بهش گفتم كه من از اول ازدواجمون حس ميكنم تو مضيقم. هميشه اگه پول بردارم بارخواستم ميكني براي چي برداشتي. حالا هم كه رفتم يه چيز خريدم ميگي جرا خربدي. ميگه نه اصلا اينطور نباش. راحت خرج كن. 

من خدايش هم قيافم خوبه هم تحصيلاتم هم خانوادم ، مردمو ميبينم چه زناي معمولي دارن ولي خونه ماشين به نامشون ميكنن . اونوقت من بايذ براي ٤٠ تومن بازخواست بشم . خيلي حرصم گرفته. احساس ميكنم اصلا ارزشي توي اين زنذگي ندارم. 

شوهرت خسیسه؟تحمل اینجورمرداسخته واقعا

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سعی کن بیخیال باشی 

هرچند منم مثل تو حساسم ولی اینجوری نمیشه زندگی کرد

اگه گفت چرا خریدی بگو حتما نیاز داشتم که خریدم

بزار عادت کنه

اگه اینجوری کم خرج باشی توقعش ازت همین قد می مونه 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره...💕

ببین ما اول میرفتیم خرید قیمت میپرسیدم اونم یاد گرفته بود بالا بود نمیخرید با هزار بدبختی ترکش دادم الان میپوشم میگم خوشم اومد اونم با هر قیمتی باشه حساب میکنه مقصر خودتی عزیزم جسور باش 

به خدا اعتماد کن ؛ اوهرچیزی را به قشنگترین شکل ممکن به تو میدهد، اما در زمان خودش 

بنظر خودم اشتباه كردم كه از اول هيچي از كارتش خرج نكردم ، عادت كرده . يه جورايي انگاز بدون اجارش نبايد از كارتش پول بردارم. بش گفتم پول تو كارت خوذم بريز. قبول نكرد . ميگه تو كه بچم نيستي من ماهانه بت بدم. يعني منظورش اينه تو بالاتر از بچه اي. ولي من ميذونم نميخواد اينكارو كنه كه كاملا حواسش باشه من چقدر خرج مبكنم .