شاید بعضیاتون در جریان باشین خیلی واسش تاپیک زدم یه ندت دیگ ناامید شده بودم با یکی از خاستگارام داشتم اشنا میشدم دیگ نانزد شده بودم ولی دیدم نمیتونم ب این همکارم علاقه دارم بهش جواب منفی دادم ...همکارمم دیروز ک عصر کار بودیم برام کادوی تولد گرفت پیشاپیش چون تولدم فرداس ابراز علاقه کرد و این حرفا ولی کادوم رو گذاشتم تو کمد ک مامانم شک نکنه یه عروسک خیلی خیلی خاص و خوشگل بود تا حالا این مدلی ندیده بودم گذاشته بود تو جعبه جینگولی خیلی خوشم اومد خوشحالممممم🙈🙈🙈🙈خداکنه دیگ ازدواج کنیم
تنها غرور است که انسانیت را به باد میدهد. ما از مشتی خاکیم و به آن برمیگردیم.
میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘
خدا رو شکر..خوش به حالت گلم.. منکه گرفتار یه عشقی شدم که تازه دارم به یکطرفه بودنش پی.میبرم..چند ماهه اشنا شدیم.. هفته بعدم تولدمه و مطمئنم یادش نیست.. چون کلا یاد من نمیکنه😔... از ته دل میخوام بهش برسی 🙏🏻💐
در تاریخ ٩۹/۹ُ/۹به امید و یاری خدای بزرگ و مهربان به آرزوم رسیدم. خدایا شکرت🙏🏻❤️