طها مدیر استارتر عضویت: 1397/05/20 تعداد پست: 481 عنوان کیا بچه زیر پنج سال دارن با دندونهای خراب و پوسیده بیاید راهنماییم کنید 728 بازدید | 42 پست شما با دندونهای خراب بچه هاتون چکار میکنید؟دکتر میگه بیا بیهوَشش کنم براش درست کنم من میترسم😣😣😣 خدایا به حق محمد وآل محمد به من دختری زیبا و سالم و مومن و عاقبت بخیر عطا کن 😘🤲 ..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم.. 1399/05/02 | 00:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
طها مدیر استارتر عضویت: 1397/05/20 تعداد پست: 481 برم پیش دکتر یا صبر کنم تا اول ابتدایی دندوناش بیفته خدایا به حق محمد وآل محمد به من دختری زیبا و سالم و مومن و عاقبت بخیر عطا کن 😘🤲 ..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم..
dokhi_goli عضویت: 1398/10/06 تعداد پست: 13182 من دخترم اینطوری بود الکی دکتر نرو پولتو بریزی دور خودش می افته جاش درمیاد یا رب نظر توبر نگردد
قدشلال عضویت: 1399/04/31 تعداد پست: 2741 من پسرم پنج سالشه از سه سالگی درگیر دندوناش بودم خدایا نگهاتو از خودم و زندگیم نگیر🙏
طها مدیر استارتر عضویت: 1397/05/20 تعداد پست: 481 من دخترم اینطوری بود الکی دکتر نرو پولتو بریزی دور خودش می افته جاش درمیاد آخه وقتی درد کنه و پیله کنه چی؟خودت اینجور وقتا چکار میکردی؟ خدایا به حق محمد وآل محمد به من دختری زیبا و سالم و مومن و عاقبت بخیر عطا کن 😘🤲 ..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم..
قدشلال عضویت: 1399/04/31 تعداد پست: 2741 من دخترم اینطوری بود الکی دکتر نرو پولتو بریزی دور خودش می افته جاش درمیاد مال پسر من آبسه کرد خدایا نگهاتو از خودم و زندگیم نگیر🙏
طها مدیر استارتر عضویت: 1397/05/20 تعداد پست: 481 من پسرم پنج سالشه از سه سالگی درگیر دندوناش بودم درد دندون هم داره؟چکار میکنی براش خدایا به حق محمد وآل محمد به من دختری زیبا و سالم و مومن و عاقبت بخیر عطا کن 😘🤲 ..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم..
قدشلال عضویت: 1399/04/31 تعداد پست: 2741 درد دندون هم داره؟ چکار میکنی براش آره خیلی .پروفن بش میدم وقتی درد داره..دوتاشو هم کشیدم خدایا نگهاتو از خودم و زندگیم نگیر🙏
طها مدیر استارتر عضویت: 1397/05/20 تعداد پست: 481 مال پسر من آبسه کرد رفتی درستش کنی؟ خدایا به حق محمد وآل محمد به من دختری زیبا و سالم و مومن و عاقبت بخیر عطا کن 😘🤲 ..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم..
dokhi_goli عضویت: 1398/10/06 تعداد پست: 13182 آخه وقتی درد کنه و پیله کنه چی؟ خودت اینجور وقتا چکار میکردی؟ براش مسواک میزدم یا قطره دندون میزدم ک دردش کمترشه ولی دکتر رفتن الکیه حتی دخترمن دندوناش ذره ذره بعضیاش پودرشد وفقط ریشه ش موند طفلی هیچ خاطره ای ازدندون شیری نداره هرجا میرفت بش میگفتن دندونت موش خورده؟ ولی وقتی خداراشکر دندون اصلیش در اومد راحت شد فقط مسواک یادت نره یا رب نظر توبر نگردد
طها مدیر استارتر عضویت: 1397/05/20 تعداد پست: 481 آره خیلی .پروفن بش میدم وقتی درد داره..دوتاشو هم کشیدم پسرت حتما همکاریش با دکترا خوبهپسر من که اسم دکتر میاد وحشت میکنه خدایا به حق محمد وآل محمد به من دختری زیبا و سالم و مومن و عاقبت بخیر عطا کن 😘🤲 ..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم..
dokhi_goli عضویت: 1398/10/06 تعداد پست: 13182 مال پسر من آبسه کرد مسواک بزنه دهانشویه کنه بهداشت دهانش ک رعایت شه ابسه نمیکنه شکلات نخوره یا رب نظر توبر نگردد
قدشلال عضویت: 1399/04/31 تعداد پست: 2741 رفتی درستش کنی؟ بردمش دندانپزشک اطفال عکس گرفت گفت ب عصب زده نمی تونم ترمیمش کنم باید بکنیش خدایا نگهاتو از خودم و زندگیم نگیر🙏
طها مدیر استارتر عضویت: 1397/05/20 تعداد پست: 481 براش مسواک میزدم یا قطره دندون میزدم ک دردش کمترشه ولی دکتر رفتن الکیه حتی دخترمن دندوناش ذره ذره بع ... میترسم تا سال دیگه هیچی از دندونهای بچم نمونه اونوقت چطوری غذا بخوره خدایا به حق محمد وآل محمد به من دختری زیبا و سالم و مومن و عاقبت بخیر عطا کن 😘🤲 ..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم..
dokhi_goli عضویت: 1398/10/06 تعداد پست: 13182 آره خیلی .پروفن بش میدم وقتی درد داره..دوتاشو هم کشیدم کشیدی؟؟ گناه داره طفلی..اره شربت بروفن هم خوبه یا رب نظر توبر نگردد