2777
2789
عنوان

دعوا با مادرم

184 بازدید | 9 پست

نه مادرم منو درک می‌کنه نه من اونو

خیلی راحت میزاره بقیه بهم بی احترامی کنن و تایید میکنه

ابرو برام نزاشته

خستم

گاهی اوقات حسرت میخورم اونایی که با مادرشون خوبن چطور ممکنه اینجور باشن... خیلیم سخت نیست مهربونی کردن 

نمیدونم چرا ازهم دریغش میکنیم

مگه چقدر زندگی می‌کنیم....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از تو بدترم الان نزدیک دوماهه با مادرم قهریم. ن من اونو درک میکنم ن اون منو. سر یه ظرف شستن بی دلیل بهم فوش داد منم عصبی شدم بهش فوش دادم گفتم دیگه حق نداری باهام حرف بزنی. دوماهه غرغراشو نمیشنوم راحتم... تنها تو اینجوری نیستی عزیزم مادر بی درک وفهم زیاد هست

من از تو بدترم الان نزدیک دوماهه با مادرم قهریم. ن من اونو درک میکنم ن اون منو. سر یه ظرف شستن بی دل ...

ای بابا

جالبی دعواهای من و مامانم اینه که بهش میگم تو بگو من چیکار کردم انقدر به خونم تشنه ای نمیگه

اصلا نمیدونه چرا داره بامن دعوا میکنه

یکبار بهش گفتم جلو کسی منو کوچیک نکن داشت خودشو میکشت

واقعا خدا یه عقل و درکی به مادرامون بده...

ای بابا جالبی دعواهای من و مامانم اینه که بهش میگم تو بگو من چیکار کردم انقدر به خونم تشنه ای نمیگه ...

من و مامانم جفتمونم سلیته ایم کلا طرز فکرا و رفتارامون باهم نمیخوره سر اون دعوا داریم یه دلیلشم اینه جفتمونم عصبی هستیم اونیکی کوتاه نمیخاد ک دعوا نکنیم. تقصیر جفتمونه ولی اون بیشتر چون توقع داره کلا طبق میل اون رفتار کنم و تو کارام دخالت کنه ولی من بدم میاد ازین رفتارا

عزیزممممم

ماهمیشه دعوا میکنیم. ولی یه دقیقه. نشده قربون صدقه هم میریم

امروز برای چندتا مشکل همه بهم توجه نمیکردند یا شایدم من اونجوری فک. میکنم.  ولی مامانم خیلی مهربون تر از همیشه است

به نظرم شما اخلاقت رو. خوب کن

هرچی گفت تو جوابشو نده

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)