2777
2789
عنوان

خانومای اقدامی یلحظه میایید

95 بازدید | 7 پست

سلام خانوما روز دوم سیکل سایز فولیکول 15،، دکتر بهم لتروزول داد حالا میترسم بخورم ک کیست بشه،، شما تجربه ای دارین کمکم کنید؟ 

میشه برا کساییکه در انتظار نی نی هستن ی صلوات بفرستیدممنونم❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد 
نمیشه بخور

دوستام میگن تا روز 12 سیکلت قرص بخوری خیلی بیشتر رشد میکنه وکیست میشه براهمی نگرانم از امشب گفته ک بخور

میشه برا کساییکه در انتظار نی نی هستن ی صلوات بفرستیدممنونم❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خوبین

ببخشید من یه سوال دارم راجع ب شغلتونه میشه بپرسم خیلی واجبه

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
سلام خوبین ببخشید من یه سوال دارم راجع ب شغلتونه میشه بپرسم خیلی واجبه

سلام جانم

عزیرم نترس دکتره گفته..اگر کیست بشه دارو میخوری ...دوزش اگرکم باشه ورزش تحرک داشته باشی کمتر پیش میا ...

نخوردم دیگه ترسیدم، چون ماه قبل کیست داشتم ال دی خوردم رفع شد